Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη μεταμόρφωση της Khloe Kardashian! - Εχασε 5 κιλά βγάζοντας μόνο ένα πράγμα από τη διατροφή της!

2 Απριλίου 2018 17:57
Απίστευτη μεταμόρφωση της Khloe Kardashian! - Εχασε 5 κιλά βγάζοντας μόνο ένα πράγμα από τη διατροφή της!

Από την αρχή του reality «Κeeping up with the Kardashians» ήταν η πιο παχουλή από τις υπόλοιπες αδελφές της.

Η Κλόε Καρντάσιαν πάντα ξεχώριζε από τα υπόλοιπα αδέλφια της αφού τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην είναι κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν αλλά παιδί παράνομου έρωτα της μητέρας της Κρις ήταν πολλά.

Η μικρότερη αδελφή της Κιμ αποφάσισε να αλλάξει και να αποκτήσει καλλίγραμο σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα;

Μέσα σε λίγους μήνες "έδιωξε" από πάνω της 20 κιλά και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί, αφού έγραψε και το πρώτο της βιβλίο γύρω από αυτό στο οποίο έδωσε τον τίτλο «Strong Looks Better Naked» και φυσικά παρουσιάζει το ριάλιτι σόου «Revenge Body».

Η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε το μυστικό που την έφερε πιο κοντά στο σώμα που ονειρευόταν και αυτό είναι η αποχή της από τα γαλακτοκομικά.

«Μέσα σε ενάμιση μήνα, έχασα πέντε κιλά απλά και μόνο επειδή έκοψα τα γαλακτοκομικά, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο διαφορετικό και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή. Είναι τρελό!» συμπλήρωσε.

Οσο για το ψυγείο της είναι πάντα γεμάτο με βιολογικά προϊόντα. «Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης λατρεύω τα berries. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Κόρτνεϊ! Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε», αποκάλυψε.

Δες τις φωτογραφίες με την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Κλόε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share