Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Αναστασία Περράκη μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον Μουρούτσο και τη Νάργες: "Με ενόχλησε με τη Λάουρα ότι δεν είχαν μπει κάποια όρια"

Τα είπε έξω από τα δόντια!

31 Μαρτίου 2018 17:34
Η Αναστασία Περράκη μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον Μουρούτσο και τη Νάργες:

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αναστασία Περράκη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, “Ooh la la!”.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Μουρούτσο και την Λάουρα Νάργες!

"Το Survivor ήταν μια επιλογή του Μιχάλη, που είναι σεβαστή. Μου το ανακοίνωσε γιατί είχε να κάνει με το παιδί. Η μικρή το βλέπει φανατικά, θέλει να κερδίζουν οι διάσημοι συνέχεια. Συνήθως με ρωτάει αν έχω διαβάσει ποιος θα κερδίσει. Όπως όλοι με τις επιλογές που κάνουμε είτε είναι σωστές είτε είναι λάθος, είτε καρπωνόμαστε είτε επιβαρυνόμαστε τα αποτελέσματα, να μείνουμε εκεί. Νομίζω ότι είναι σε μια ηλικία που μπορεί να το διαχειριστεί αυτό, οπότε μέσα από αυτό έχει κάνει και τις επιλογές του. Δεν θα τις κρίνω όμως εγώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόλεμος για Βαρδινογιάννη - Αλιμόνου! Την κατηγορεί για εθισμό στην κοκαΐνη και το αλκοόλ! Η κατάθεση του στην δημοσιότητα!

Επειδή τον ξέρω κι έχω ζήσει μαζί του πέντε χρόνια, ξέρω και αυτό το κομμάτι του. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο… Υπήρξαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν που δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα και απλά έχει μείνει εκεί. Δεν είναι ότι δεν το δίνει κάποιος από τους δύο στον άλλον, δεν έχουμε συζητήσει τελευταία σχετικά με αυτό. Με ενόχλησε με τη Λάουρα το ότι δεν είχαν μπει κάποια όρια. Δεν είναι στο χέρι μου να τα βάλω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share