Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαριέττα Χρουσαλά: Η πρώτη βόλτα και η φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της!

29 Μαρτίου 2018 15:35
Μαριέττα Χρουσαλά: Η πρώτη βόλτα και η φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της!

Την πρώτη βόλτα με το νεογέννητο γιο της έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά, δημοσιεύοντας στιγμές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της περνά η παρουσίαστρια στη Φλόριντα της Αμερικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσε" ο ιατροδικαστής μόλις είδε ποια ήταν η φοιτήτρια που αυτοκτόνησε στην Αλεξανδρούπολης! Του πήγαν το πτώμα της αγαπημένης του...

Βόλτα με το νεογέννητο παιδάκι της, έκανε, δημοσιεύοντας φωτογραφία των δυο τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, που πλέον έχει εγκατασταθεί στις ΗΠΑ, γέννησε το τρίτο της παιδάκι στις αρχές Ιανουαρίου, μεγαλώνοντας την οικογένεια της κατά ένα μέλος.

Έτσι, σε μια χαλαρή βόλτα, δημοσίευσε φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της, χαρακτηρίζοντάς τον "μικρό αντράκι".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο φαγητού!

Λίγες ημέρες πριν, δεν δίστασε να ποστάρει φωτογραφία, στην οποία θηλάζει το μικρό της γιο χωρίς ωστόσο να φαίνεται το πρόσωπο του.

Μετά τη γέννηση του νέου μέλους, η ίδια αποφεύγει τη δημοσιοποίηση προσωπικών της στιγμών τόσο με τον μικρό όσο και με τη 5 ετών κόρη της Μάργκω και των 3 ετών γιο της Σπύρο.

Με τη φωτογραφία αυτή, δίνει και ένα μήνυμα ενάντια σε αυτούς που κατακρίνουν τον "δημόσιο" θηλασμό αναφέροντας πως είναι το πιο ωραίο συναίσθημα μιας μητέρας.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share