Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θύμα ληστείας η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Τι συνέβη;

27 Μαρτίου 2018 16:21
Θύμα ληστείας η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Τι συνέβη;

Ένα πολύ άτυχο συμβάν , έτυχε στην Μάγκυ Χαραλαμπίδου, καθώς έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια με την μητέρα και την αδερφή της είχαν βγει για φαγητό και ένας άγνωστος πλησίασε το τραπέζι και της πήρε το κινητό με δόλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Δείτε τον νέο παίκτη σε αγώνες bodybuilding και δεν θα τον αναγνωρίσετε! Οι φωτογραφίες που προκαλούν...σοκ!

Η dj ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, το περιστατικό και είπε χαρακτηριστικά: «Χτες το βράδυ μου έκλεψαν το αγαπημένο μου κινητό! Καθώς έτρωγα με τη μητέρα μου και την αδελφή μου μπήκαν δυο τύποι μέσα στο Εστιατόριο έσκυψα στη τσάντα μου να τους δώσω κάτι για βοήθεια κρατούσε ένα χαρτί για να δείχνει και καλά κάτι και από κάτω από το χαρτί μου πήρε πάνω από το τραπέζι το κινητό! Απίστευτο σενάριο!

Σας το λέω για να έχετε το νου σας! Στεναχωρήθηκα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί αυτός που το πήρε τελικά να είχε πραγματικά πολύ ανάγκη για να το κάνει όλο αυτό!! Όσο μεγαλώνω πιάνω τον εαυτό μου να θέλει πάντα να βρίσκει ένα καλό λόγο για να δικαιολογεί τους πάντες και αν δεν έχει συμβεί κάτι πραγματικά κακό να τους συγχωρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Power Of Love": Είδαμε την "τούμπανο" αδελφή της Στέλλας Μιζεράκη και πάθαμε "εγκεφαλικό"! (photos).

Νιώθω έτσι καλύτερα με μένα και το σημαντικό είναι όταν σου συμβαίνει κάτι αρνητικό να σκέφτεσαι θετικά και να προχωράς! Έτσι δεν σας λέω πάντα? Βέβαια Ελπίζω να μη δείτε τίποτα περίεργες μου φωτό στο διαδίκτυο αν και νομίζω ότι τα πρόλαβα όλα!!! Έλεος! Δανείστηκα λοιπόν μια παλιά συσκευή για να έχω και έβγαλα αυτή την φωτό για να θυμάμαι τη φάση! Τελικά και αυτό το κινητούλι μια χαρά φωτό βγάζει ! Τι λέτε? Όλα καλά! Πάμε για άλλα‼»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share