Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δέσποινα Ολυμπίου: Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης και την αποβολή που είχε!

22 Μαρτίου 2018 14:09
Δέσποινα Ολυμπίου: Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης και την αποβολή που είχε!

Σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου, περίπου έξι μήνες αφότου έγινε πρώτη φορά μαμά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό, η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την ζωή της.

«Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο και κάποια στιγμή θα γίνει, δεν μας βιάζει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως με τον αγαπημένο της, Πάνο Δούκα, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι! Είναι στο ξενοδοχείο και φέρνει τα... πάνω κάτω!

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως στην εγκυμοσύνη πήρε 23 κιλά από τα οποία έχει χάσει τα 17, ενώ γνωστοποίησε πως η βάπτιση του μπέμπη θα γίνει στα τέλη Μαΐου και θα το δώσουν το όνομα Χρήστος!

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην αποβολή που είχε στο παρελθόν: «Άργησα αλλά άξιζε τον κόπο. Αν δεν είχα αυτόν τον άντρα δεν θα είχα αυτό το παιδί. Αυτός μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο. Παλιά είχα αποβολή. Αυτά συμβαίνουν. Ευτυχώς το περάσαμε και αυτό. Εμπειρία ζωής είναι όλα.

Στην τωρινή μου εγκυμοσύνη δεν είχα καμία φοβία. Είχα τόσο ισχυρή πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά που του μίλαγα κιόλας. Του έλεγα δεν θα πάθεις τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελείωσαν": Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου του παιδοκτόνου για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η τραγουδίστρια:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share