Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επιτέλους το παραδέχτηκε! Ελληνίδα τραγουδίστρια χώρισε και πρόδωσε την νέα της σχέση! «Είμαστε μαζί εδώ και 5 μήνες... »

20 Μαρτίου 2018 18:20
Επιτέλους το παραδέχτηκε! Ελληνίδα τραγουδίστρια χώρισε και πρόδωσε την νέα της σχέση! «Είμαστε μαζί εδώ και 5 μήνες... »

"Ήταν μια μακροχρόνια σχέση που τελείωσε...»

Πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. Οι ίδιοι, δεν είχαν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος για Έλενα Τσαγκρινού και τον Βασίλη Κουμεντάκο των Otherview, που δεν είναι πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τοποθετήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον μουσικό. Η ίδια, είπε: «Ήταν μια μακροχρόνια σχέση που τελείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Δρυμωνάκου με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο! Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής...

Πέρασα κι εγώ πολύ καλά κι εκείνος. Νομίζω τώρα ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος και για εμένα και για εκείνον... Δεν είναι πρόσφατο.

Με τον Μιχάλη είμαστε μαζί εδώ και πέντε μήνες και είμαστε πολύ καλά... Οι OtherView δεν θα διαλυθούν, αλλά εγώ θα φύγω από το γκρουπ. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον χωρισμό. Απλά, ολοκληρώθηκε μετά από πέντε χρόνια η συνεργασία μας και έληξε το συμβόλαιό μου!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share