Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Σκλήβα - Νίκος Χυδήρογλου: Οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους!

18 Μαρτίου 2018 17:20
Ειρήνη Σκλήβα - Νίκος Χυδήρογλου: Οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους!

Προσωρινή παύση πυρός ή οριστικό «χειρόφρενο» στον δικαστικό πόλεμο που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, ανάμεσα στην Ειρήνη Σκλήβα και στον εν διαστάσει σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου;

Χθες επρόκειτο να εκδικαστούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι δύο πλευρές πριν από τέσσερις μήνες, ωστόσο κανείς δεν εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας με αποτέλεσμα να ματαιωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Πουλάει το Epsilon o Ιβάν Σαββίδης και κλείνει το "Έθνος";

Η Μις Κόσμος 1996 και ο επιχειρηματίας, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους ύστερα από 16 χρόνια, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» στις αρχές Νοεμβρίου, είχαν προσφύγει αρχικά στη Δικαιοσύνη για να λύσουν τις οικογενειακές εκκρεμότητές τους.

Συγκεκριμένα, η εστεμμένη καλλονή κατέθεσε ασφαλιστικά σε βάρος του επιχειρηματία στις 13 Νοεμβρίου του 2017 και μόλις 11 ημέρες αργότερα (στις 24 Νοεμβρίου) ο Νίκος Χυδήρογλου έδωσε την… απάντησή του καταθέτοντας με τη σειρά του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ειρήνης Σκλήβα, σηκώνοντας την αυλαία σε μια δικαστική διαμάχη που έμοιαζε αναπόφευκτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρούσι: Αυτός είναι ο 19χρονος που δολοφονήθηκε!

Διακοπές με σκάφος

Οι φήμες για τα σύννεφα στον γάμο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, που έχει αποκτήσει μία κόρη, άρχισαν να φουντώνουν το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, ο επιχειρηματίας εθεάθη να κάνει διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού, για πρώτη φορά χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του.

Το πανέμορφο πρώην μοντέλο, που άφησε πίσω του χωρίς δεύτερη σκέψη την καριέρα του για να δημιουργήσει οικογένεια με τον άνδρα που αγάπησε, είχε αποσυρθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζοντας την προσοχή του στον σύζυγό του και την κόρη που απέκτησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλος ο Ατσούν με τις αλλαγές και τα χαμένα χρήματα! Πόσα λεφτά χάνει ανά επεισόδιο;

Καθ' όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου του το ζευγάρι είχε διατηρήσει χαμηλό προφίλ χωρίς ποτέ να δώσει λαβές για σχόλια. Γι' αυτό η είδηση ότι επέλεξαν τη δικαστική οδό για να διευθετήσουν τις διαφορές τους είχε προκαλέσει εντύπωση σε όσους γνώριζαν τους άλλοτε αγαπημένους συντρόφους. Πάντως, η ματαίωση της συζήτησης των εκατέρωθεν αιτήσεων ενδέχεται να σχετίζεται με την απόφαση να λύσουν εξωδικαστικά τα ανοιχτά ζητήματα από τον έγγαμο βίο τους, αποφεύγοντας να κονταροχτυπηθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: espressonews.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share