Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας! «Με σημάδευε με όπλο και...»

16 Μαρτίου 2018 14:37
Η ανατριχιαστική αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας! «Με σημάδευε με όπλο και...»

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις της η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Η ίδια μιλά για ένα άγνωστο περιστατικό που της συνέβη και αποκαλύπτει ότι την σημάδευαν με… όπλο.

Η δυσκολότερη κατάσταση που κλήθηκες να αντιμετωπίσεις ποια ήταν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα: Ποιοι θα πάρετε από 600 ευρώ περίπου στις 29 Μαρτίου;

«Το να αντιμετωπίσω το θάνατο αγαπημένων μου προσώπων. Είχα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, κόντεψα να πεθάνω, αλλά ήταν στιγμιαίο, έφυγε, συνέβη στην Εθνική και σώθηκα από θαύμα... Μου έχει συμβεί άλλο ένα περιστατικό απίστευτο. Είναι βράδυ, γυρίζω από ένα σπίτι φίλων με παρέα μέσα στο αυτοκίνητο. Σταματημένη στο φανάρι, μιλάω στους φίλους μου καθώς οδηγώ, γυρίζω και βλέπω στο διπλανό αυτοκίνητο το συνοδηγό να έχει κάνει πίσω και να γελάει και τον οδηγό να με σημαδεύει με όπλο. Έπαθα σοκ, δεν ήξερα σε τι κατάσταση ήταν αυτός στο διπλανό αυτοκίνητο...» τόνισε στο Λοιπόν η Φωτεινή Δάρρα.

Πώς αντέδρασες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Άστραψε και βρόντηξε η Γωγώ! Τα καρφιά για τον Τζώρτζη και το δημόσιο άδειασμα! (video)

«Δεν έκανα τίποτα, απλώς τον κοιτούσα. Άναψε το φανάρι πράσινο κι αμέσως έφυγα. Εκείνος άρχισε να με κυνηγάει μέσα στα στενά των οδών, ώσπου κάποια στιγμή μ' έχασε. Έκανα να βγω από το σπίτι μου δεν ξέρω πόσο καιρό, πάντως, σίγουρα τα βραδιά έκανα πολύ καιρό να οδηγήσω ξανά. Είναι ένα από το πιο τρελά που μου έχουν συμβεί στη ζωή μου. Άλλη μια φορά είχα γυρίσει στο σπίτι από τους γονείς μου και μου έρχεται ένα μήνυμα στο facebook από κάποιον που δεν γνωρίζω. Ήμουν μόνη μου, με το μωρό μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή! Οι ακυρώσεις και οι αντικατάσταση...

Το μήνυμα έγραφε: «Μόλις γύρισες... σου έχω γάλα στην κουζίνα... καληνύχτα». Πήρα μια θεία μου, που με βοηθούσε τότε με το παιδί, και ήρθε μέσα στη νύχτα. .Κατά καιρούς υπάρχουν διάφορα από θαυμαστές και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, τα συνδυάζει όλα στο μυαλό σου... Λες: «Ξέρει πού μένω... θα έρθει να με σκοτώσει... Ποιος είναι αυτός τώρα;». Δεν είναι το πιο απλό πράγμα. Εγώ μιλάω με όλους, κάθομαι, υπογράφω αυτόγραφα... Τα καμαρίνια είναι αφύλακτα, κάτι που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό, για λόγους ασφάλειας. Όμως, λατρεύω αυτή την επαφή με τον κόσμο.

Τι σε έχει ενοχλήσει στη δημοσιότητα;

«Κάποια στιγμή διέσπειραν μια φήμη ότι είμαι σνομπ, αλλά καμία σχέση εγώ με αυτό. Ο χρόνος τα δείχνει όλα κι αυτό για μένα είναι η καλύτερη δικαίωση.»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share