Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σωτηροπούλου στον Μαραβέγια! «Είναι μεγάλο δώρο να έχει κάποιος τον Κωστή στη ζωή του»

16 Μαρτίου 2018 14:18
Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σωτηροπούλου στον Μαραβέγια! «Είναι μεγάλο δώρο να έχει κάποιος τον Κωστή στη ζωή του»

Ο Νίκος Κοκλώνης φιλοξένησε την εκπομπή του την Τόνια Σωτηροπούλου και το Μάνο Γαβρά και μάλιστα βρέθηκαν στην Κούβα!

Εκεί εντελώς... «τυχαία» συνάντησαν και τον Κωστή Μαραβέγια!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στο γεγονός στη διάρκεια του Πρω1νό κάνοντας χιούμορ για το πόσο τυχαίο ήταν το συμβάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα: Ποιοι θα πάρετε από 600 ευρώ περίπου στις 29 Μαρτίου;

Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να τους φωτογραφίσει και μαζί ως ζευγάρι, εξηγώντας πως η Τόνια διάλεξε καλό της φίλο να ταξιδέψουν μαζί, γιατί δεν θέλει να προβάλει την προσωπική της ζωή.

Στο επεισόδιο του Celebrity Travel λοιπόν, είδαμε για πρώτη φορά την Τόνια Σωτηροπούλου να μιλά για το πόσο ερωτευμένη είναι! «Ναι είμαι πολύ ερωτευμένη. Είναι πολύ χαρούμενη περίοδος για εμένα η περίοδος αυτή», δήλωσε και... συνέχισε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Άστραψε και βρόντηξε η Γωγώ! Τα καρφιά για τον Τζώρτζη και το δημόσιο άδειασμα! (video)

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την παρέα που κάνει με τον γνωστό τραγουδιστή είπε: «Θεωρώ πραγματικά ότι είναι από τους πιο χαρισματικούς, ταλαντούχους και φωτεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι πολύ μεγάλο δώρο και αξία για οποιονδήποτε μπορεί να έχει τον Κωστή στη ζωή του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share