Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τέλος στο θρίλερ με την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου!

14 Μαρτίου 2018 10:35
Τέλος στο θρίλερ με την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου!

Μετά από περίπου 11 χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε η απόφαση για την υπόθεση του Τόλη Βοσκόπουλου και της Χαράς, της κόρης που φέρεται να απέκτησε με την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Τόλης και Τζούλια αρραβωνιάστηκαν το 1986, ενώ ακολούθησε ο γάμος και η γέννηση της Χαράς. Μετά από εννέα χρόνια γάμου, το 1995, χωρίζουν επεισοδιακά. Το διαζύγιό τους γίνεται θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ανταλλάσσουν εκατέρωθεν κατηγορίες, ακόμα και για σχέδιο δολοφονίας του τραγουδιστή, ενώ δεν λείπει η παρουσία τους σε τηλεοπτικές εκπομπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου: Τα πρώτα πλάνα μέσα από το μαιευτήριο και ο πανευτυχής Φίλιππος Μιχόπουλος! (photos+video)

Από το 2007, ο τραγουδιστής αμφισβητούσε την πατρότητα της Χαράς και είχε ζητήσει Αθηνών να δοθεί εντολή για τεστ DNA. Όπως ανέφεραν στη εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα, το Εφετείο Αθηνών απεφάνθη πως η 28χρονη δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του, κάνοντας δεκτό τον ισχυρισμό του πως παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού.

Πηγή: e-radio.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share