Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Ηλίας Βρεττός: «Μπορεί να με είδατε όρθιο, αλλά... » - Η σπαρακτική εξομολόγηση του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του!

13 Μαρτίου 2018 19:22
Ηλίας Βρεττός: «Μπορεί να με είδατε όρθιο, αλλά... » - Η σπαρακτική εξομολόγηση του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός στο Πρώτο Θέμα, μετά το τροχαίο που είχε!

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον δύσκολο αγώνα που ξεκινά για την αποκατάσταση.

"Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου να διανύσω. Μπορεί να με είδατε να σηκώνομαι όρθιος βγαίνοντας από το νοσοκομείο και να κάνω δηλώσεις και να είδατε μια σχετικά φυσιολογική εικόνα, όμως για να γίνει αυτό είχα πάρει πάρα πολύ ισχυρά παυσίπονα. Είχα σοβαρότατους τραυματισμούς, ειδικά τα κατάγματα στη λεκάνη μου, έκανα τρία πολύ σοβαρά χειρουργεία που εγκυμονούσαν κινδύνους για τη ζωή μου. Δεν το λέω υπερβάλλοντας. Τις έξι ημέρες που πέρασα στο κρεβάτι με σπασμένα οστά περιμένοντας ο οργανισμός μου να είναι σε κατάσταση για να αντέξει το βαρύ πρώτο χειρουργείο ρωτούσα τους γιατρούς για τις πιθανότητες και τα σενάρια. Εκείνοι δεν μπορούσαν να πουν πολλά πράγματα. Η απάντηση τους ήταν "Κάνε την προσευχή σου και τον σταυρό σου". Με είχαν προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο μετά το χειρουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Έτσι δήλωσε η Σαμαρίνου στην ομάδα της την αποχώρησή της! Ο ρόλος της Φαρμάκη και η ανακοίνωση στην παραγωγή! (Βίντεο)

Το πρώτο τους μέλημα ήταν να ανανήψω σωστά. Μάλιστα, μετά την πρώτη επέμβαση για μία ώρα δεν επανερχόταν ο οργανισμός μου. Με ξυπνούσαν και οι ζωτικές λειτουργίες μου δεν επανέρχονταν όπως θα έπρεπε. Ήταν έτοιμοι να με μεταφέρουν στην Εντατική. Τελικά, το σώμα μου επανήλθε. Στο δεύτερο χειρουργείο οι γιατροί ήταν πάλι ανήσυχοι. Με είχαν προετοιμάσει ότι μπορεί να ξυπνούσα στην Εντατική, μου έλεγαν να μην τρομάζω. Υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά. Ο Θεός έβαλε το χέρι του και σε αυτό. Τα χειρουργεία στέφθηκαν με επιτυχία, όμως αυτή τη στιγμή είμαι απλά συναρμολογημένος.

Τα οστά μου είναι ακόμα σπασμένα και περιμένουμε να δέσουν, έχω σοβαρότατους μυϊκούς τραυματισμούς, εσωτερικά αιματώματα, έχω τρεις πολύ μεγάλες τομές πάνω μου που με πονάνε. Υπάρχουν απίστευτα δυνατοί πόνοι. Είναι πόνος που σε παραλύει και σε εξουθενώνει. Οι γιατροί μου, πάντως, έχουν πάθει σοκ με τη δύναμη του οργανισμού μου. Προφανώς και έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι βρισκόμουν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και το σώμα μου αντεπεξέρχεται πολύ γρήγορα. Ακόμα και η μετεγχειρητική μου πορεία εξελίσσεται πολύ καλά και πολύ γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

Είναι διάφορες οι πίστες που πρέπει να περάσουμε. Θα πρέπει να τις περάσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και τηρώντας σαν ευαγγέλιο τις οδηγίες των γιατρών και των φυσικοθεραπευτών. Θέλει χρόνο, υπομονή και ανοχή στον πόνο. Αυτή τη στιγμή είμαι ακινητοποιημένος σε ένα κρεβάτι και δεν μπορώ να κάνω ούτε τα βασικά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share