Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογείται για το πρόβλημα υγείας του: Ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή!

10 Μαρτίου 2018 16:26
Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογείται για το πρόβλημα υγείας του: Ήταν  πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή!

Για τη συνύπαρξή τους στην τηλεόραση και για την πολυσυζητημένη απουσία του Κρατερού από την εκπομπή εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στο Tv Έθνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σοκαριστική μαρτυρία της φοιτήτριας που επιτέθηκαν στου Φιλοπάππου: Μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για ένα κινητό»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή, αφού το πόδι του παρέλυσε και έχει χάσει αρκετό μυϊκό ιστό, γεγονός που θα κάνει δύσκολη και χρονοβόρα την πλήρη αποκατάστασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Παίκτης ηττημένης ομάδας έκλεψε έπαθλο από την παραγωγή και το έφαγε στα κρυφά! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

Κρατερέ, τι ακριβώς συνέβη τελικά με την υγεία σου;

Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή.

Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποιο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να ειμαι όπως πριν.

Πηγή: pontiki.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share