Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον "στολίζουν" για την συμμετοχή του στο Τατουάζ κι εκείνος δίνει την καλύτερη απάντηση! Έκλεισε στόματα...

4 Μαρτίου 2018 15:45
Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο Survivor είχε πολλές προτάσεις, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να πει το μεγάλο "ναι" στο Τατουάζ με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η συμμετοχή λοιπόν του Ντάνου σε τηλεοπτική σειρά ήταν κάτι που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από ανθρώπους της τηλεόρασης. Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει μία απάντηση που έκλεισε στόματα.

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» σε μία σειρά και όχι σε μία τηλεοπτική εκπομπή; Είχες πολλές προτάσεις…

Ο,τι κι αν έκανα, είτε εκπομπή είτε σειρά, θα υπήρχε μεγάλος βαθμός δυσκολίας, είναι καινούργια πράγματα για εμένα. Η σειρά μίλησε στην καρδιά μου, το θεώρησα μεγάλη πρόκληση για τον εαυτό μου. Με την υποκριτική δεν είχα ασχοληθεί ξανά, ήθελα να το δοκιμάσω για να δω αν μπορώ να τα καταφέρω ή όχι.

Στα επικριτικά σχόλια και τις αρνητικές κριτικές πώς αντιδράς;

Κλείνω τα αφτιά μου και δουλεύω σκληρά. Προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα, για τα καλά και για τα κακά σχόλια, όμως, έχω αποφασίσει τι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, όλοι, από την άλλη, έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους, να εκφράσουν αυτό που σκέφτονται. Αυτό που θα ήθελα είναι οι έμπειροι του χώρου να με προσεγγίσουν για να με συμβουλεύσουν, να συμβουλεύουν ως έμπειροι έναν άνθρωπο άπειρο, που τώρα ξεκινάει κάπου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Εκτιμώ περισσότερο όσους βγήκαν και είπαν: «Ας δούμε τι θα κάνει και μετά το συζητάμε». Εγώ χρειαζόμουν συμβουλές, βοήθεια, ξέρεις πόσοι με πήραν τηλέφωνο, πόσοι επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν τι πρέπει να κάνω… Ας μη βιαζόμαστε, λοιπόν, να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που είναι άπειρος σε κάτι.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share