Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευτυχισμένες στιγμές στη Νέα Υόρκη για Θεοδωρίδου και Παπαδόπουλο

27 Φεβρουαρίου 2018 18:43
Ευτυχισμένες στιγμές στη Νέα Υόρκη για Θεοδωρίδου και Παπαδόπουλο

Η περιοδεία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου στην Αμερική συνεχίζεται. Οι δύο τραγουδιστές έχουν ήδη εμφανιστεί στη Φλόριντα, στο Σικάγο και στη Νέα Υόρκη και ετοιμάζονται να επισκεφτούν το Τορόντο, το Μόντρεαλ και τη Βοστώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τις δύο εμφανίσεις τους στο Melrose Ballroom της Νέας Υόρκης, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, βρήκαν χρόνο να κάνουν και τη βόλτα τους στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε, καθώς υπήρχε χρόνο μέχρι την επόμενή του εμφάνιση που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Τορόντο και επισκέφτηκαν διάφορα αξιοθέατα, γνωρίζοντας από κοντά τις... χάρες της Νέας Υόρκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτιλίστηκαν στο Power of Love! Τους άνοιξαν τα μικρόφωνα και αποκαλύφθηκαν ότι τα κάνουν όλα για την δημοσιότητα!

Η συνεργασία τους συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία και στη άλλη όχθη του Ατλαντικού με την ομογένεια και όχι μόνο να έχει την αγκαλιάσει, καθώς ο κόσμος ανταποκρίνεται και δίνει δυναμικά το παρόν στις παραστάσεις τους.

New York happy times... #americantour #natasa #newyork #soho #music

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Παπαδόπουλος (@giorgospapadopoulosofficial) στις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share