Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πλήρωσε 3 εκατομμύρια για να πάει με την Megan Fox, αλλά έχασε τα λεφτά του!

27 Φεβρουαρίου 2018 14:04
Πλήρωσε 3 εκατομμύρια για να πάει με την Megan Fox, αλλά έχασε τα λεφτά του!

Θύμα απάτης έπεσε ένα εκατομμυριούχος, ο οποίος πλήρωσε 3 εκατομμύρια για να περάσει μία βραδιά πάθους με την Megan Fox και την Candice Swanepoel.

Yπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είτε είναι αφελείς, είτε ευκολόπιστοι, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα απάτης... Για να την πατήσεις όμως, όπως ένας Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αυστραλία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πίστεψε οτι υπήρχε ένα γραφείο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την Megan Fox, και την Candice Swanepoel, για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, καθώς έπρεπε να εξοφληθεί πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά και δεν εμφανίστηκε καμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Νέο επίδομα που θα πάρετε πριν το Πάσχα και αγγίζει τα 6.000 ευρώ!

Έτσι, τώρα, ο δικηγόρος του Γιου Ξου κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό. «Είχε συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Ξου πλήρωσε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε οτι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Ο κ. Ξου θέλει να επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη».

Πηγή: gazzetta.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share