Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή την εκπομπή της χαρίζει ο Τούρκος παραγωγός

22 Φεβρουαρίου 2018 12:26
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή την εκπομπή της χαρίζει ο Τούρκος παραγωγός

Σοφή αποδεικνύεται η απόφαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να πει το μεγάλο «ναι» για το Survivor.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, εκτός από τις 100.000 ευρώ που θα κερδίσει με την προϋπόθεση να παραμείνει στον Άγιο Δομήνικο μέχρι να αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό την αποχώρησή της, φήμες ήθελαν την πρώην παρουσιάστρια του ALPHA να έχει διαπραγματευτεί και δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Διαρροή: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι! Σας έχουμε τα ονόματα...

Αυτός, μάλιστα, λέγεται πως ήταν ο δικός την όρος για να δεχτεί να «τσαλακωθεί» κατ’ αυτόν τον τρόπο στο ριάλιτι επιβίωσης.
Φαίνεται πως όλα αυτά σιγά σιγά επιβεβαιώνονται καθώς νέο ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην Φωλιά των Κου Κου» θέλει τον Acun Ilicali να προορίζει την Κωνσταντίνα για ένα πολύ συγκεκριμένο project του οποίου η επιτυχία υπήρξε τεράστια την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για το «My Style Rocks» που με την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή έμεινε… χωρίς παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Δεκτό το αίτημα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! (video).

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής έκαναν λόγο για μιας μορφής «εκδίκηση» της Σπουροπούλου, η οποία φέρεται να έμεινε εκτός «Dancing With The Stars» ύστερα από απαίτηση της Αραβανή – αν και η ίδια η Ευαγγελία το αρνείται κατηγορηματικά. Τους ανθρώπους του χώρου, πάντως, δεν τους πείθει.

Η Αραβανή αποφάσισε να εγκαταλείψει το κανάλι του Φαλήρου για να παρουσιάσει το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1, ελπίζοντας ίσως πως θα μπορέσει να επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι μόδας. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όμως, κάνει λόγο για έναν άγραφο νόμο του ΣΚΑΪ που θέλει όποιον αποχωρεί από το δυναμικό του να… μην επιστρέφει!
Κάπως έτσι, η Κωνσταντίνα –όπως όλα δείχνουν- μετά το τέλος του Survivor θα επιστρέψει για τα καλά στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με δική της εκπομπή.

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share