Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θα πάθετε σοκ: Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε πόσο ζυγίζει και είναι τρομακτικό!

21 Φεβρουαρίου 2018 12:38
Θα πάθετε σοκ: Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε πόσο ζυγίζει και είναι τρομακτικό!

Μόλις 44 κιλά ζυγίζει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, λίγα παραπάνω από τον 8χρονο γιο της.

Σε μια σκηνή που διαγράφηκε από το επεισόδιο που προβλήθηκε χθες στην Αμερική του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», η μεγαλύτερη από τα αδέρφια της οικογένειας βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού της αδερφής της, Κλόε. Την ώρα που η Κόρτνεϊ ανακατεύει μία σαλάτα και λέει πως θα βγει για τρέξιμο μέσα στη ζέστη, η Κλόε λέει στο φίλο τους Σάιμον Τζέμπρελουλ: «Το ξέρεις ότι ζυγίζει μόνο 44 κιλά;».

«Έκανες λάθος. Πήρα μισό κιλό» την διορθώνει η Κόρτνεϊ. «Είμαι 44,5». Και προσθέτει: «Το ξέρεις ότι ο Μέισον (ο μεγαλύτερος γιος της) ζυγίζει 28 κιλά;».

Η 38χρονη τηλεπερσόνα δεν έχει κρύψει ποτέ τα κιλά της από τους θαυμαστές της. Μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού με τον Σκοτ Ντίζικ, τον Δεκέμβριο του 2014, περιέγραψε, μέσα από φωτογραφίες πάντα, το πώς απέκτησε και πάλι το σώμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν επίσης, είναι γνωστό πως ακολουθεί αυστηρή δίαιτα και μάλιστα τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα. «Πάντα προσπαθώ να αποφύγω τη ζάχαρη – ειδικά την επεξεργασμένη – για πολλούς λόγους» είχε μοιραστεί στην ιστοσελίδα της πέρυσι.

«Πρώτον, η ζάχαρη είναι εθιστική και παρατηρώ ότι μόλις τρώω κάτι με ζάχαρη, μετά τη χρειάζομαι περισσότερο. Η ζάχαρη δεν σε στηρίζει όταν αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι ενέργεια, όπως όταν αθλείσαι. Επίσης, όταν τρώω ζάχαρη, παρατηρώ ότι εμφανίζεται περισσότερη κυτταρίτιδα».

Η 38χρονη μαμά τριών παιδιών, αποκάλυψε επίσης ότι δεν πίνει αναψυκτικά και πως φτιάχνει τα ντρέσινγκ για τις σαλάτες της, μόνη της. Είναι επίσης πολύ προσεκτική με το αλκοόλ που πίνει και προτιμά τεκίλα, μπίρα ή κρασί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share