Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θύμα διάρρηξης ο Δημήτρης Μακαλιάς! Όσα δήλωσε ο ίδιος...

15 Φεβρουαρίου 2018 18:04
Θύμα διάρρηξης ο Δημήτρης Μακαλιάς! Όσα δήλωσε ο ίδιος...

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα διάρρηξης, στο Θέατρο στο οποίο είναι και ιδιοκτήτης, στο κέντρο της Αθήνας.

"Παίρνουνε τον τεχνικό εξοπλισμό. Παίρνουν υπολογιστές, παίρνουν μηχανήματα… Εμάς μας πήρανε και το χρηματοκιβώτιο ολόκληρο. Το βγάλανε από τον τοίχο, όπου είχαμε δυστυχώς εισπράξεις εκείνης της ημέρας. Δεν μπορούμε δηλαδή κάθε μέρα και εμείς να κάνουμε αυτό το πράγμα και ειδικά όταν υπάρχει το Σαββατοκύριακο και δεν κάνουμε καταθέσεις", δήλωε χαρακτηριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O παράφορος έρωτας ενός νεαρός για 44χρονη μητέρα στην Άρτα: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας! (video)

Στην συνέχεια ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν αρκετά ακατάστατο το θέατρο, είναι η αλήθεια. Η ταμιακή μηχανή είχε καταστραφεί. Γενικότερα, τα ντουλάπια μέσα στο γραφείο μας, όλα αυτά. Και μόνο και μόνο για να μπουν, βασικά κατέστρεψαν ολόκληρη την είσοδο του θεάτρου(…) Αν σκεφτείτε ότι μας έχουν κλέψει δύο φορές μέσα σε ένα μήνα, μιλάμε τουλάχιστον για 4 υπολογιστές. Δηλαδή είναι μεγάλη η ζημιά για ένα θέατρο τέτοιας κατηγορίας"!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share