Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την Καρύδη! «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»!

15 Φεβρουαρίου 2018 10:07
Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την Καρύδη! «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»!

Για τα νέα του επαγγελματικά βήματα αλλά και την αγαπημένη του, Σμαράγδα Καρύδη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύονται!

Οι Θεατρικές Σκηνές σου «άρπαξαν» την ωραία Σμαράγδα για τον επόμενο χειμώνα!
«Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς! Είχαμε σκεφτεί να μη δουλέψουμε πάλι μαζί για ένα διάστημα και, όταν της έγινε πρόταση να παίξει στις «Μάγισσες της Σμύρνης», που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα», λέει στη Real ο ηθοποιός και μιλά για τα νέα του καλλιτεχνικά εγχειρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Μαρίνα έφυγε και το Twitter την γλεντά: "Κύριος ήρθες, κύριος φεύγεις!"

Θα «παντρέψεις» τις δυνάμεις σου με τον Μάκη Παπαδημητριού.

«Κι αυτό το ξέρεις Δεν ξέρεις έργο, όμως, και πώς θα μπορούσες αφού δεν καταλήξαμε ακόμα. Ναι, εκτιμώ πολύ τον Μάκη και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο και ήθελα καιρό να βρεθούμε μαζί στη σκηνή, πράγμα που θα γίνει τον επόμενο χειμώνα»

Μετά την «Ελένη» κάνεις διακοπές;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τη νάρκωσαν πριν τη δολοφονήσουν» - Θρίλερ με την ουσία που βρέθηκε στην Ειρήνη Λαγούδη! (video)

«Όχι αμέσως γιατί έχω γυρίσματα για τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Γιώργος Κορδέλλας σε σενάριο των Γιάννη Τσίρου – Βίλιας Χατζοπούλου. Πρόκειται για μια αισθηματική ταινία εποχής -εκτυλίσσεται το 1924- και θα παίξω έναν μεγαλογιατρό αστό οικογενειάρχη που ερωτεύεται μια προσφυγοπούλα από τη Σμύρνη και ζει μαζί της έναν ολέθριο έρωτα, που τον οδηγεί από την κορυφή στην πτώση και στην απόλυτη καταστροφή. Γυρίσματα θα κάνουμε Μάιο και Ιούνιο στο Γαλαξίδι και μετά θα μπορέσω να κάνουμε επιτέλους διακοπές», καταλήγει.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share