Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φωτογραφίζει τη μάνα του γυμνή και το απολαμβάνει!

15 Φεβρουαρίου 2018 09:46
Φωτογραφίζει τη μάνα του γυμνή και το απολαμβάνει!

Η αποκάλυψη δίχασε το κοινό, με κάποιους να βρίσκουν αυτό το γεγονός απόλυτα φυσιολογικό και άλλους να χαρακτηρίζουν τη σχέση τους ανάρμοστη
Η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ διαθέτει στα 52 της χρόνια έναν από τους πιο πετυχημένους λογαριασμούς στο Instagram, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις σέξι φωτογραφίες με μαγιό που δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μόλις πρόσφατα, η ηθοποιός/μοντέλο/σχεδιάστρια ανάρτησε μια άκρως εκρηκτική selfie που την έδειχνε να ποζάρει με see through ζακέλα, επιδεικνύοντας το στητό της στήθος, αλλά και μια φωτογραφία με μαγιό στολισμένη με καρδούλες για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Χαρακτηριστικό δε των φωτογραφιών στον λογαριασμό της είναι ότι σπάνια ποζάρει φορώντας κάτι πιο «βαρύ» από μπικίνι, γεγονός που φαίνονται να εκτιμούν ιδιαίτερα οι πάνω από 830.000 followers της.

Ποιος τραβά όμως όλες αυτές τις αισθησιακές φωτογραφίες; Όπως αποκάλυψε στη Sun η Χάρλεϊ, η ίδια «αγγαρεύει» τις περισσότερες φορές τον γιο της, Ντέιμιαν, που έχει μετατραπεί σε προσωπικό της φωτογράφο, συνοδεύοντάς την στην παραλία και τραβώντας την εντυπωσιακή μαμά του με την κάμερα του κινητού του.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με κάποιους να το θεωρούν ως κάτι τελείως φυσιολογικό (δεδομένου ότι η 49χρονη δηλώνει πρωτίστως φίλη του Ντέιμιαν και μετά μαμά του) και άλλους να αισθάνονται ότι είναι ανάρμοστο μια μητέρα να ποζάρει συνεχώς ημίγυμνη για τον έφηβo γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Μαρίνα έφυγε και το Twitter την γλεντά: "Κύριος ήρθες, κύριος φεύγεις!"

Ο Ντέιμιαν μεγάλωσε στο Γκλόστερ και, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς του, ακολουθώντας καριέρα ηθοποιού. Έχει ήδη διαδραματίσει ρόλους στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbours και το αμερικανικό δράμα The Royals.

Ο πατέρας του είναι o Aμερικανός επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών Στιβ Μπινγκ, ο οποίος αρνήθηκε την πατρότητα του παιδιού όταν ο Ντέιμιαν γεννήθηκε το 2002.

Ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και η Χάρλεϊ είχαν μια «σύντομη, μη αποκλειστική» σχέση το προηγούμενο έτος, αλλά ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ήταν ο πατέρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share