Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Καρφώνει τον Αργιανίδη και παίρνει θέση για τις δηλώσεις, ότι φλέρταρε με την Σάρα: "Τι είναι αυτά;"

14 Φεβρουαρίου 2018 16:10
Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Καρφώνει τον Αργιανίδη και παίρνει θέση για τις δηλώσεις, ότι φλέρταρε με την Σάρα:

Ξεκίνησε από τις κουίντες και τις θεατρικές σκηνές και τώρα στη σκηνή του «Dancing with the stars» δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζη, με ενέργεια που θα ζήλευαν τρεις 20άρηδες, μας συστήνει τα παιδιά του Σάρα και Λέοντα, μας μιλάει για τη μεταξύ τους σχέση, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πέρσι με το ατύχημα της μικρότερης κόρης του στο «Survivor», αλλά και για τον γάμο του στον οποίο έφερε... ντόρτια.

Ο ίδιος μάλιστα παίρνει θέση στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει στον Γιώργο Κακογιάννη πως ένιωσε όταν άκουσε τον Πάνο Αργιανίδη να λέει πως έχει σχέση με την κόρη του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τα τηλέφωνα "μίλησαν"! Η νύχτα με τον γιατρό στο ΚΑΤ και το ψέμα...

Πέρσι που είχε γίνει χαμός με το «Survivor» έπεφταν όλοι πάνω σας κυριολεκτικά.

Α: Ενώ είχα φοβηθεί και είχα μαζευτεί, για τη Σάρα ήταν σαν να μην έχει συμβεί. Επέστρεψε με την ίδια ακριβώς συμπεριφορά, είναι απίστευτο.

Με το ταξίδι της Σάρας στον Άγιο Δομίνικο ήταν η πρώτη φορά που απομακρυνθήκατε για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Α: Πρώτη φορά και δεν θα ξαναγίνει (γέλια). Αυτή την αγωνία που πέρασα δεν θέλω να την ξαναζήσω, παρ’ ότι πήρα όλη αυτή τη χαρά και την ευγνωμοσύνη απ' τον κόσμο.

Ήρθε ποτέ στο μαγαζί σας ο Πάνος Αργιανίδης;

Σ: Όλα τα παιδιά έχουν περάσει από εδώ.

Ως ραντεβού;

Σ: Όχι.

Πώς το είπε;

Σ: Δεν θέλω να το συνεχίσω, τελείωσε για μένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Κύριε Εσκενάζη, όταν κάποιος βγαίνει και λέει δημόσια ότι φλέρταρε τη Σάρα, πώς νιώθετε;

Α: Γέλασα, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Εγώ ξέρω τη Σάρα και δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ο ίδιος ξέρει και δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία του. Ξαφνιάστηκα και δεν το πίστευα, αρχικά νόμιζα ότι ήταν μοντάζ. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, να είναι καλά το παιδί και δεν τρέχει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών για να "φάει" την... επόμενη "Ροδάνθη"! Τι συνέβη στην χθεσινή ψηφοφορία που δεν κατάλαβε κανείς;

Ποιον παίκτη του «Survivor» θα ξεχωρίζατε;

Σ: Εννοείς εμένα βέβαια (γέλια).

Λ: Μια χαρά παιδιά είναι όλοι.

Α: Από εδώ πέρασαν όλοι και απ' τις δύο ομάδες. Ζήσανε κάτι μοναδικό και θα το κουβαλάνε σε όλη τους τη ζωή.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share