Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Σάσα Σταμάτη σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει: "Είπα αν δεν... θα φύγω από το κανάλι!" (video)

12 Φεβρουαρίου 2018 18:35
Η Σάσα Σταμάτη σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει:

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα πάντα για το νέο επαγγελματικό της βήμα αλλά και το πως πήρε την απόφαση να φύγει από τον Ant1 μετά από τόσο καιρό.

Η ίδια έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της και είπε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Χαμός στο Twitter με το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ: "Αυτές δεν αναζητούν αγάπη, πράσινη κάρτα κ μηνιάτικο θέλουν"

«Μετά από εφτά χρόνια στο Πρωινό, αποφάσισα πρώτη φορά κι εγώ στη ζωή μου να χτυπήσω την πόρτα του διευθυντή, του Γιάννη Λάτσιου και του είπα ότι περνάω ωραία στο Πρωινό, όλα καλά όλα ωραία, αλλά θα ήθελα παράλληλα με το Πρωινό να κάνω και κάτι άλλο. Όχι κάτι δικό μου απαραίτητα. Του λέω αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, θα φύγω από το κανάλι. Όχι, όμως απειλητικά. Μου λέει «έχεις δίκιο, το καταλαβαίνω, μπορείς να κάνεις κι εσύ άλλα πράγματα, θα σε ειδοποιήσω». Έκτοτε δεν μιλήσαμε… Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μου έκανε ποτέ πρόταση, διότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει μια συνεργάτιδα της Φαίης στην εκπομπή του»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Απίστευτες αποκαλύψεις για την θάνατο της 44χρονης Ειρήνης! (video)

Και είπε κλείνοντας:

«Στον ΣΚΑΙ με πιστεύουν πιο πολύ απ’ ότι πιστεύω εγώ στον εαυτό μου. Μαζί μου θα είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Τζώρτζια Γεωργίου» - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή; Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share