Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις την ηλικία της Ελένης Χατζίδου!

11 Φεβρουαρίου 2018 17:01
Θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις την ηλικία της Ελένης Χατζίδου!

Ούτε που της φαίνεται...

Την Ελένη Χατζίδου την παρακολουθούμε τώρα μέσα απο το Survivor και έχει ξεχωρίσει όχι τόσο για τις αθλητικές της ικανότητες όσο για τον χαρακτήρα της.

H Ελένη Χατζίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών.
Τελειώνοντας το σχολείο, η Ελένη Χατζίδου κατάφερε να εισαχθεί στη Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα: Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει για τη διάσημη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

Το αντικείμενο των σπουδών της, όπως λέει η ίδια, την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στη μουσική και το τραγούδι.

Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει, το απέκτησε από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Τη γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη, η οποία ξεχωρίζει.


H Ελένη έχει συμμετάσχει και σε άλλα ριάλιτι, όπου είχε αναφέρει την ηλικία της, γι’ αυτό είναι εύκολο να υπολογίσουμε πόσο είναι σήμερα.

Επομένως, σήμερα η παίκτρια των Διασήμων και τραγουδίστρια είναι 38 ετών! Κι ας μην της φαίνεται καθόλου…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share