Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Eλένη Μενεγάκη: Για ψώνια με την κόρη της! Προετοιμασίες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας! (Photos)

10 Φεβρουαρίου 2018 16:02
Eλένη Μενεγάκη: Για ψώνια με την κόρη της! Προετοιμασίες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας! (Photos)

Παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει μία γυναίκα που αγαπά τα ελληνικά έθιμα και απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές γύρω από το τραπέζι στο έπακρο.

Για αυτόν το λόγο η παρουσιάστρια ξεκλέβει πάντα χρόνο για να τιμήσει τις παραδόσεις, να κάνει η ίδια τα ψώνια για τα εορταστικά τραπέζια και να ετοιμάσει το μενού για την οικογένεια και τους φίλους της με μεγάλη ευλάβεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν την γνωρίσει; Σπάνιες φωτογραφίες!

Το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας δεν αποτελεί εξαίρεση για την παρουσιάστρια και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία. Ο φωτογραφικός φακός του People εντόπισε την Ελένη σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, όπου έκανε τα ψώνια της για το εορταστικό τραπέζι! Η παρουσιάστρια αγόρασε παραδοσιακές, νηστίσιμες λιχουδιές που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στο σαρακοστιανό τραπέζι που ετοιμάζει, μεταξύ των οποίων και Μακεδονικό Χαλβά, τον οποίο φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα, τόσο όταν οι παραδόσεις το απαιτούν, όσο και στην καθημερινότητά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο: Έφυγε γνωστός ποδοσφαιριστής στα 36 του χρόνια!

Η απόδειξη; Μόλις ολοκλήρωσε τις αγορές της, η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε σε γνωστό καφέ των βορείων προαστίων, όπου απόλαυσε μία κούπα ζεστό καφέ και μία ατομική συσκευασία χαλβά παίρνοντας την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσει την ημέρα της.

Πηγή: Peoplegreece.com Από τη Γωγώ Θωμά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share