Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάραξε ο Μουζουράκης στο τελευταίο αντίο του γέροντα Νεκταρίου

10 Φεβρουαρίου 2018 11:31
Σπάραξε ο Μουζουράκης στο τελευταίο αντίο του γέροντα Νεκταρίου

Με θρήνο, δάκρυα και επιφωνήματα “άγιος” και “άξιος” από τα χείλη των αμέτρητων πιστών, που κατέκλυσαν την Καμάριζα Λαυρίου, οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του ο σεβάσμιος γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης, ακριβώς κάτω από το καμπαναριό του προσκυνήματος που ανέγειρε και αφιέρωσε στον συνώνυμό του άγιο.

Ανάμεσά τους, μαυροντυμένος, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Espresso, ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με την εφημερίδα, προσπαθούσε μάταια να συγκρατήσει τους λυγμούς που τον έπνιγαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη των αρχών για το κινητό της 44χρονης που θα σας «παγώσει»

Το σκήνωμα του χαρισματικού πατέρα παρέμεινε σε λαϊκό προσκύνημα από την Πέμπτη και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας -η εξόδιος ακολουθία εψάλη την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι- με τους πιστούς να μην σταματούν να φτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας για να το ασπαστούν. Δεν ήταν λίγοι οι γνωστοί καλλιτέχνες και αθλητές που επισκέπτονταν τον πατέρα Νεκτάριο για να ακούσουν τις συμβουλές του και να πάρουν δύναμη, όπως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Βασίλης Τοροσίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share