Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

To σοβαρό πρόβλημα της τραγουδίστριας που δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

8 Φεβρουαρίου 2018 14:02
To σοβαρό πρόβλημα της τραγουδίστριας που δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της μιλάει για τη «μάχη» που έδινε, δίνει και θα δίνει.

Η Selena Gomez φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαρτίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού “Harper’s Bazaar”, όπου έδωσε και μια συνέντευξη, μιλώντας τόσο για την κατάθλιψη, όσο και για το νέο της δίσκο.

Γι’ αυτή τη νέα χρόνια είπε πως πιστεύει πως θα είναι καλύτερη για εκείνη. «Και όποιος με ξέρει, ξέρει ότι πάντα θα ξεκινώ με την υγεία και την ευημερία μου. Είχα πολλά προβλήματα με την κατάθλιψη και το άγχος, και μιλάω πολύ γι’ αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που νιώθω ότι θα ξεπεράσω».

«Δε θα υπάρξει μία ημέρα που θα πω, “εδώ είμαι σε ένα όμορφο φόρεμα – κέρδισα!” Νομίζω ότι είναι μία μάχη που θα πρέπει να αντιμετωπίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου και είμαι εντάξει με αυτό, επειδή ξέρω ότι επιλέγω τον εαυτό μου πάνω σε οτιδήποτε άλλο. Ξεκινώ τη χρονιά μου με αυτή τη σκέψη, θέλω να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής. Αν αυτό είναι καλά, όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους», συνεχίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Κοτσοβός: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που - πιθανότατα - μπαίνει Survivor!

Η τραγουδίστρια προσθέτει ότι δε θέτει στόχους, επειδή δε θέλει να απογοητευθεί όταν δεν τους επιτύχει. «Αλλά θέλω να δουλέψω επίσης επάνω στη μουσική μου. Το επόμενο άλμπουμ μου είναι πολύ καιρό σε διαδικασία δημιουργίας. Όταν ο κόσμος με ρωτά γιατί, είμαι ειλικρινής γι’ αυτό».

Για το νέο της δίσκο, ανέφερε πως: «Επειδή δεν είμαι έτοιμη. Εννοώ, χωρίς εξήγηση, δεν αισθάνομαι αρκετά σίγουρη για το πού είναι ακόμα η μουσική μου. Εάν αυτό θα διαρκέσει δέκα χρόνια, τότε θα χρειαστούν δέκα χρόνια. Δε με νοιάζει. Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να είμαι σούπερ συνειδητοποιημένη με όλα τα πράγματα που κάνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share