Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είναι τέχνη!»: Οι αδιανόητες ατάκες της Κατερίνας Στικούδη για το «Ενθάδε Κείται»!

30 Ιανουαρίου 2018 12:08
«Είναι τέχνη!»: Οι αδιανόητες ατάκες της Κατερίνας Στικούδη για το «Ενθάδε Κείται»!

Σάλο έχει προκαλέσει το καινούριο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη, "Ενθάδε Κείται", στο οποίο η τραγουδίστρια ερμηνεύει την κηδεία της και στο βίντεο κλιπ την βλέπουμε σούπερ σ*ξι μέσα σε φέρετρο!

Όλα αυτά μαζί έκαναν το κομμάτι να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των charts και οι αντιδράσεις στα social media όπως είναι λογικό ήταν πολλές!

Η Κατερίνα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά που ακούγονται και τοποθετήθηκε επί του θέματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολα τα πράγματα για τον Κρατερό Κατσούλη! Οι ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του και το δύσκολο χειρουργείο!

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: "Ξέραμε ότι θα συζητιόταν όλο αυτό, αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ένας ηθοποιός που κάνει κάτι αντίστοιχο σε μια ταινία δεν πάει καλά; Είναι ένας ρόλος. Είναι κάποια μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε μέσα από αυτό. Είναι τέχνη. Πήραμε και καλά σχόλια.

Υπήρχαν και αυτοί που πραγματικά ταυτίστηκαν. Δεν είναι ωραίο πράγμα να σου λένε τι να κάνεις, δεν είναι ωραίο πράγμα να σε καταργιούνται. Η Taylor Swift έκανε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν έχει να κάνει με αντιγραφή..."!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share