Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρεμιέρα με... συνοδεία ασθενοφόρου για τον Σταμάτη Κραουνάκη! Άναυδοι οι θεατές! Τι συνέβη;

29 Ιανουαρίου 2018 19:31
Πρεμιέρα με... συνοδεία ασθενοφόρου για τον Σταμάτη Κραουνάκη! Άναυδοι οι θεατές! Τι συνέβη;

Την Τετάρτη το βράδυ ο δημοφιλής δημιουργός είχε την επίσημη της ξεχωριστής παράστασής του «Duende - Το πνεύμα της Γης» στο Θέατρο Τέχνης, όμως φτάνοντας οι θεατές του έργου στον χώρο είδαν παρκαρισμένο απέξω ένα ασθενοφόρο και τους νοσοκόμους σε κινητικότητα, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 7 χρόνια γάμου και δυο παιδιά διέλυσε τα πάντα

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση και άρχισαν οι ψίθυροι... Δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, καταλάβαιναν ωστόσο ότι κάτι γινόταν στο καμαρίνι του καλλιτέχνη και ανησυχούσαν για το τι μπορεί να έπαθε. Και δεν είχαν άδικο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», o Σταμάτης Κραουνάκης έφτασε από νωρίς στο Θέατρο Τέχνης με συμπτώματα έντονου κρυολογήματος και πυρετό, και ο ίδιος κάλεσε σε βοήθεια, προκειμένου να βγει κανονικά στη σκηνή και να μην αναβάλει την παράσταση. Οπερ και εγένετο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στο "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος": Εγκλωβισμένα 42 παιδιά! (video)
Με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση -κάτι που άλλωστε είθισται να γίνεται στις πρεμιέρες- η μουσική παράσταση, η οποία βασίζεται σε μελοποιημένα από τον ίδιο τον Σταμάτη Κραουνάκη ποιήματα του Ισπανού ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, ανέβηκε κανονικά και ενθουσίασε όσους παρευρέθησαν, που την καταχειροκρότησαν.

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share