Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τάσος Παλαντζίδης: Δείτε για πρώτη φορά τα δύο παιδιά του γνωστού ηθοποιού!

24 Ιανουαρίου 2018 20:50
Τάσος Παλαντζίδης: Δείτε για πρώτη φορά τα δύο παιδιά του γνωστού ηθοποιού!

Ο Τάσος Παλαντζίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς και ο ρόλος του ως Σκαραβαίος στους Δέκα Μικρούς Μήτσους αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Αν και αποφεύγει να κάνει κοσμικές εμφανίσεις με την οικογένειά του, ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» με τα δύο του παιδιά, το βράδυ της Τρίτης, στο Θέατρο Αθηνών, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Α-πε-λπι-σί-το.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκαβε στον κήπο του και ανακάλυψε μια πόρτα! Δεν πίστευε αυτό που κρυβόταν για δεκαετίες από κάτω του! (photos)

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Αθανασία, γνωρίστηκαν την δεκαετία του ’80 αλλά παντρεύτηκαν το 1996, οπότε και αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια. Καρπός του έρωτά τους είναι ο 19χρονος Γιώργος, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία και η Άννα που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

«Για τη γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου ξεπερνάω όλες τις δυσκολίες που θα μου φέρει η ζωή», έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, στην εφημερίδα Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η "μαύρη" χήρα του γιατρού στην Κρήτη: Το μοιραίο μήνυμα στον εραστή της λίγο πριν δολοφονηθεί ο άνδρας της!

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share