Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάμος στην showbiz! Ελληνίδα, ξανθιά ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας επιτέλους...

23 Ιανουαρίου 2018 14:40
Γάμος στην showbiz! Ελληνίδα, ξανθιά ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας επιτέλους...

Μετά από τέσσερις φορές που είπε «όχι», την 5η η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισε τελικά να πει το «ναι» στον πατέρα του παιδιού της, Μπρούνο Τσιρίλο κι έτσι αυτόν τον Μάιο το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που βρίσκεται στο κτήμα «Άλσος Νυμφών» στις Αφίδνες. Εκεί μάλιστα το 2011 η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είχαν βαφτίσει την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγγραφο - ντοκουμέντο: Δείτε για πρώτη φορά την ληξιαρχική πράξη θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη! Τι γράφει ως αιτίου θανάτου;

Επτά χρόνια μετά, οι τρεις τους θα ξαναβρεθούν στο ίδιο μέρος πραγματοποιώντας με τον τρόπο αυτό την επιθυμία της 8χρονης κόρης τους: Να γίνει παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της και να τους συνοδεύσει στην εκκλησία, όπως ακριβώς έγινε στην περίπτωση Ρουβά – Ζυγούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αλλαγή στα ΜΜΜ: Το νέο δρομολόγιο που θα εξυπηρετήσει την μισή Αθήνα! Δεν φαντάζεστε ποιες περιοχές θα συνδέει

Γιατί η Έλενα είχε αναβάλει τον γάμο τέσσερις φορές

Η εγκυμοσύνη στην κόρη τους Μαρία –που γεννήθηκε το 2010– ήρθε αναπάντεχα. Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο – και παρ’ όλο που στα επόμενα χρόνια ο Μπρούνο την έχει ζητήσει σε γάμο, η Έλενα το αποφεύγει. Γιατί όμως η Έλενα Ασημακοπούλου αρνιόταν τόσα χρόνια πεισματικά τον γάμο; «Κάθε φορά που πάμε να οργανώσουμε τον θρησκευτικό γάμο συμβαίνει κάτι κακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, η ανατριχιαστική μάχη και η δυσκολία των Διάσημων! Ποια ομάδα κερδίζει και ποια θα χάσει παίκτη;

Είμαι προληπτική, έτσι πλέον δεν θέλω ούτε να φανταστώ», μου λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν άκουσα τα λόγια του παπά στην εκκλησία, ήθελα να βιώσω το Μυστήριο, όμως προτιμώ να μου μείνει το απωθημένο».

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, την Τετάρτη 24/1, μόνο με 1.5€

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share