Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Κόπηκε η εκπομπή του κι έγινε ομιλητικός! Η κωλοτούμπα και η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον!

16 Ιανουαρίου 2018 17:35
Γιώργος Λιάγκας: Κόπηκε η εκπομπή του κι έγινε ομιλητικός! Η κωλοτούμπα και η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον!

Η είδηση που έχει κατακλείσει τα μέσα τις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλη από το τέλος του Γιώργου Λιάγκα από τον Ant1 και το κόψιμο της εκπομπής του!

Η είδηση έγινε γνωστή, όμως το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γι'αυτή την απόφαση του καναλιού Σίγουρα αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν βρίσκεται πλέον εκτός Αnt1 και παρά τις φήμες ότι αναλαμβάνει μεσημεριανή εκπομπή, τίποτα δεν είναι σίγουρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάτια Νικολαϊδου: Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Ο παρουσιαστής, μετά το κόψιμο της εκπομπής του έγινε πλέον ομιλητικός και από εκεί που όλοι οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν για μια του δήλωση, ο ίδιος αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" για το τέλος της εκπομπής, το συμβόλαιο που έχει με τον σταθμό, αλλά και την σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Με τον ΑΝΤ1 είναι όλα καλά, συζητάμε. Δεν υπάρχει κόψιμο παιδιά, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: μια εκπομπή η οποία πέτυχε, δεν κόβεται, σταματάει. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναξεκινήσει. Εγώ δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια. Σημείωνε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, γύρω στο 22% στα νεανικά κοινά. Ο σταθμός, δικαίως και καλά κάνει, όταν είσαι επιχειρηματίας και βλέπεις πώς είναι η αγορά, λες ότι τα λεφτά μου θα τα αξιοποιήσω κάπου αλλού και όχι σε μία ζώνη που πιθανόν να μη μου φέρει τα διαφημιστικά έσοδα επειδή είναι πολύ αργά» σημείωσε για τη διακοπή της εκπομπής του.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που έχει με τον ΑΝΤ1 σχολίασε: «Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει, ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1, όλα αυτά που λέγονται είναι ανακρίβειες. Δεν ήταν απρόσμενο, το είχαμε συζητήσει εδώ και δύο μήνες".

Ο ίδιος βέβαια απάντησε και στο αν του έχει γίνει πρόταση για το Dancing with the stars: "Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για το Dancing With The Stars. Θα κάνουμε κάτι σε κάποια άλλη ζώνη, προσπαθούμε να το βρούμε και να το στήσουμε. Δεν κάνει η ζώνη τον παρουσιαστή, ο παρουσιαστής το κόνσπετ και η ομάδα κάνουν τις εκπομπές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, όσους μπορώ να τους κρατήσω μαζί μου θα τους κρατήσω"!

Για την σχέση του με τον Ant1 είπε: "Με τον σταθμό υπάρχει άριστη σχέση. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση από την κορυφή, από την ιδιοκτησία και όλα τα στελέχη και από εμένα εμπιστοσύνη προς αυτούς και από αυτούς εμπιστοσύνη σε μένα. Δεν έχει διαταραχτεί ποτέ η σχέση αυτή"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Τι ανακαλεί;

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόνισε: "Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν έχω εγώ τίποτα με τον Γρηγόρη, στο πλαίσιο της πλάκας που κάνω κυρίως με τον εαυτό μου και δευτερευόντως με τους άλλους, θεωρώ ότι επειδή αυτοσαρκάζομαι μπορώ να κάνω το ίδιο και με τους άλλους. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι, κάποιοι μπορεί να το παρεξηγούν και να έχουν και δίκιο. Τι να κάνω όμως; Δεν θα σταματήσω να έχω και χιούμορ. Αυτός είμαι…"

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share