Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το πολυτελές εξοχικό του αγαπημένου της που κόβει την ανάσα! Οι ανέσεις ξεπερνούν την φαντασία!

13 Ιανουαρίου 2018 19:23
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το πολυτελές εξοχικό του αγαπημένου της που κόβει την ανάσα! Οι ανέσεις ξεπερνούν την φαντασία!

Μία πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα στην εβδομάδα!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο "Happy Day". Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε το γλυκό της μυστικό.

Η όμορφη Ιταλίδα διανύει τον 3ο μήνα και δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για το ευχάριστο γεγονός!

Η όμορφη δημοσιογράφος έχει σχέση με τον Άρη Γούτο, ο οποίος είναι 33 ετών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των επενδύσεων και του real estate.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα από την Βάσω Λασκαράκη: "Κάνω ψυχοθεραπεία 3,5 χρόνια! Μετά τον χωρισμό μας ο Γιάννης..."

«Νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκε στον δρόμο μου. Ίσως έχω κάνει κάτι καλό στην παλιά μου ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

«Υπάρχει η κατηγορία του άντρα που θέλει πολύ να βγαίνει στα περιοδικά και κάνει σχέση με μια διάσημη γιατί του αρέσει να λένε όλοι ότι τα έχει με την τάδε και υπάρχει και η άλλη κατηγορία που εγώ την προτιμώ που απλά τυχαίνει» πρόσθεσε, επισημαίνοντας: «Αυτό μου βγάζει μια σοβαρότητα».

Ο Άρης, όπως είναι φυσικό θέλει να προσφέρει στην μέλλουσα γυναίκα του όλες τις ανέσεις! Έτσι λοιπόν για το Σαββατοκύριακο οι δυο τους πήγαν στο εξοχικό του στο Πόρτο Χέλι που μας έκοψε την ανάσα! Η βίλα, έχει θέα θάλασσα πισίνα που ζαλίζει και το λευκό χρώμα κυριαρχεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζίμης Πανούσης: Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποχαιρετάει τον καλύτερο του φίλο! Τα σπαρακτικά του λόγια στην εκπομπή της Αννίτας! (Βίντεο)

Δείτε και θα καταλάβετε:

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share