Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το είχατε παρατηρήσει ότι σ' όλες τις ταινίες της Τζένιφερ Άνιστον φαίνονται οι ρώγες της με κάθε λεπτομέρεια! Μάθε τώρα το γιατί

8 Ιανουαρίου 2018 11:23
Το είχατε παρατηρήσει ότι σ' όλες τις ταινίες της Τζένιφερ Άνιστον φαίνονται οι ρώγες της με κάθε λεπτομέρεια! Μάθε τώρα το γιατί

Όλοι αγαπούν τα φιλαράκια και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο ρόλος της Jennifer Aniston ως Rachel Green ήταν από τους πιο πετυχημένους. Εκπληκτικά μαλλιά, γούστο και η μεταμόρφωση από το κορίτσι του πλούσιου μπαμπά σε υπάλληλο σε οίκου μόδας.

Υπάρχει όμως ένα πράγμα που πάντα μπέρδευε τους θαυμαστές της σειράς όλα αυτά τα χρόνια και αυτό είναι γιατί οι θηλές της έκαναν τόσες πολλές εμφανίσεις. Σίγουρα δεν μας χάλασε αλλά η αλήθεια είναι πως το έκανε λόγω του κινήματος #freethenipple.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικά πόσο χρονών είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Το ψέμα για την ηλικία της και το ντοκουμέντο του ΣΚΑΙ που την "καίει"!

Πολλοί θαυμαστές έχουν βγάλει τις δικές τους θεωρίες. Πολλοί πιστεύουν πως η ενδυματολόγοι έκοβαν τρύπες στα σουτιέν της για να φαίνονται οι θηλές της.

Ευτυχώς όμως, η Jennifer Aniston απάντησε επιτέλους αυτό το καυτό ερώτημα και η απάντησή της είναι αψεγάδιαστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η κίνηση της οικογένειας των θυμάτων, ένα μήνα μετά το μακελειό, που θα συζητηθεί!

Ρωτήθηκε από το Vogue νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είπε: “Ναι, δεν ξέρω τι να σας πω γι’αυτό! Φοράω σουτιέν. Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να ντρέπομαι για τις θηλές μου – έτσι είναι το στήθος μου. Αλλά δεν πρόκειται να παραπονεθώ!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Γιατί πρέπει να πάτε όλοι οι άνεργοι σήμερα στον πλησιέστερο ΟΑΕΔ;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share