Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος για να κερδίσει το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψε με τον πατέρα του!

5 Ιανουαρίου 2018 15:26
Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος  για να κερδίσει το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψε με τον πατέρα του!

Απολαυστική ιστορία από την Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή του Alpha. Η παρουσιάστρια μαζί με τον καλεσμένο της, Μάρκο Σεφερλή ετοιμάστηκε να κόψει τη βασιλόπιτα με τους συνεργάτες της.

Ωστόσο λίγο πριν περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα, εξιστόρησε τι συνέβη φέτος τις εορταστικές ημέρες με τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με τις σακούλες στα σούπερ μάρκετ: Ποιες δεν θα χρεώνονται;

Ο Άγγελος Λάτσιος φέτος άλλαξε χρόνο με τον πατέρα του και μαζί έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Η επιθυμία του να κερδίσει το φλουρί στην φετινή πίτα ήταν μεγάλη και έτσι η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Θα σας πω το πιο ωραίο. Μου λέει ο Άγγελος “Μαμά του είπα του μπαμπά τώρα που είμαστε μόνοι μας στο σπίτι θέλω να κόψουμε μία οι δύο μας βασιλόπιτα, γιατί το είχα απωθημένο που έχω να το πάρω πολλά χρόνια. Πήρα τη μισή, το γύρναγα γύρω-γύρω και του έλεγα στοπ! Θα το κόψεις εδώ… Πήρα το κομμάτι που ήθελα και πάλι δεν το κέρδισα”. Έξαλλος ο Άγγελος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η ιατροδικαστής για το νεκρό ζευγάρι στην Κεφαλονιά: Τα πρώτα στοιχεία φέρνουν την μεγάλη ανατροπή!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο από τη σημερινή εκπομπή.

Πηγή:Peoplegreecee

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share