Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τις γόβες τις χρονιάς! Θα τις λατρέψετε!

2 Ιανουαρίου 2018 16:03
H Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τις γόβες τις χρονιάς! Θα τις λατρέψετε!

Λίγο πριν υποδεχτούμε την (κάθε) νέα χρονιά, συνηθίζουμε να κάνουμε τον απολογισμό της προηγούμενης. Και αφού η μόδα είναι ένα από τα αγαπημένα μας topics, δεν θα μπορούσαμε παρά να αναζητήσουμε εμφανίσεις και fashion items που ξεχωρίσαμε το 2017, αλλά με χαρά θα κρατήσουμε το 2018…

…και οι γόβες που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη σε μία από τις τελευταίες της εκπομπές για πέρυσι ήταν πραγματικά το ζευγάρι που παίρνει το τίτλο «οι γόβες της χρονιάς!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθηναΐς Νέγκα μας συστήνει τον κούκλο 29χρονο σύζυγό της!

Σχεδιασμένες από τον Δούκα Χατζηδούκα, τις δημιουργίες του οποίου συχνά επιλέγει η Ελένη, οι γόβες που φόρεσε η παρουσιάστρια συνδυάζουν τα δυο πιο hot χρώματα για να φορέσει κανείς σε γόβες: το λευκό και το άσπρο! Οι μαύρες γόβες είναι τόσο κλασικές και διαχρονικές, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, ενώ οι λευκές γόβες είναι ό,τι πιο must ανέδειξε η περσινή χρονιά και συνεχίζει και φέτος πολύ δυνατά σαν τάση!

Η Μενεγάκη συνδύασε τις γόβες της μ’ ένα μαύρο midi φόρεμα που είχε φορέσει με μια λευκή ζώνη στη μέση, πετυχαίνοντας ένα σικάτο black&white look.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Ληστεία «μαμούθ» - Έκλεψαν 1,3 εκ. ευρώ και 400 λίρες από σπίτι!

Πηγή:joy

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share