Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ο Νίκος Αναδιώτης ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον Γιώργο Μαυρίδη! Δείτε όλα όσα είπε (βίντεο)

2 Ιανουαρίου 2018 13:36
Ο Νίκος Αναδιώτης ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον Γιώργο Μαυρίδη! Δείτε όλα όσα είπε (βίντεο)

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε σήμερα στο Πρω1νό για την πρώτη ζωντανή εκπομπή της χρονιάς. Ο πρώην παίκτης του Nomads που έφτασε στην τελική τετράδα μίλησε για όλους και για όλα ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν γίνεται να μπεις σε ένα παιχνίδι που είναι έξω από το lifestyle σου και να ξέρεις ότι με το που μπεις, όλοι θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε», είπε όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον καλό του φίλο και συμπαίκτηΓιώργο Μαυρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού! "Το νιώθω να κουνιέται στην κοιλίτσα μου! Ήρθε η ώρα να το πω! Περιμένω...

Μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει: «Δεν το κάνει απλός άνθρωπος αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος του είχαν προτείνει ένα ποσό και είχε αποφασίσει να το δώσει όλο στο ΑΧΕΠΑ και είχε δώσει το λόγο και τα χέρια του με το νοσοκομείο πως σε περίπτωση που κερδίσει θα έδινε όλο το ποσό για τους ξενώνες των γονιών».

Σχετικά με τον… ημιτελικό τον οποίο φάνηκε και να εγκαταλείπει, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε: «Για αυτό δεν ήθελα να περάσω και στον τελικό. Συνειδητοποιώ ότι “Νίκο δεν είσαι σε αυτό το επίπεδο ανθρώπου”. Και να κερδίσεις δεν θα δώσεις ούτε τα μισά. Δεν είμαι τόσο ανώτερος. Άρα επιλέγω να μην είμαι απέναντί του και να είμαι από την κερκίδα να τον ενθαρρύνω να κερδίσει». Φρόντισε δε να σχολιάσει πως δεν… «παραιτήθηκε», αλλά: «Μου έβγαινε συναισθηματικά να φτάσω στον τελικό και να παίξω απέναντί του. Δεν μου έβγαινε. Θα το έκανα μόνο αν με ψήφιζε ο κόσμος πρώτο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε το Κιλκίς - Tι φοβούνται οι ειδικοί;

Δείτε το βίντεο με τα σχόλιά του.

Πηγή:People Greecee

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share