Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης Σπαλιάρας καρφώνει Ντάνο-Χρανιώτη μετά το παιχνίδι! Τι αποκάλυψε για τους δύο παίχτες; (photo)

31 Δεκεμβρίου 2017 16:28
Ο Γιάννης Σπαλιάρας καρφώνει Ντάνο-Χρανιώτη μετά το παιχνίδι! Τι αποκάλυψε για τους δύο παίχτες; (photo)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, ήρθε πολύ κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χρανιώτη. Τους γνώριζε και πριν από το παιχνίδι, ωστόσο, γεννήθηκε μια δυνατή φιλία μεταξύ τους μέσα σε αυτό.

Αυτές τις ημέρες, ο Χρανιώτης και ο Ντάνος τις περνούν μαζί στην Σκιάθο. Μάλιστα, ο ηθοποιός έστειλε ένα χιουμοριστικό μήνυμα στο μοντέλο, για να του ευχηθεί για τις γιορτές. Συγκεκριμένα, έστειλε μια selfie του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και αμέσως μετά, έγραψε: “Χρόνια πολλά Σπαλιάρα, από εμένα και το αγόρι μου”!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω κάτω: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται από αύριο σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας!

Φυσικά, ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος, τον οποίο και δημοσίευσε ο Γιάννης Σπαλιάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: “Λίγο πριν το 2017 γίνει μια ανάμνηση έρχεται το SPAL TV με μια παγκόσμια αποκλειστικότητα και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά …ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ζευγάρι …και παίρνουν μαζί τα Χριστούγεννα στη Σκιάθο …δείτε εδώ”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

Δείτε την ανάρτηση του:

Πηγή:People Greecee

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share