Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν θα πιστεύετε ποιός Έλληνας τραγουδιστής είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας! Τον αναγνωρίζετε;

31 Δεκεμβρίου 2017 12:10
Δεν θα πιστεύετε ποιός Έλληνας τραγουδιστής είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας! Τον αναγνωρίζετε;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram. Ο τραγουδιστής αρέσκεται στο να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω των εικόνων που δημοσιεύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

Στο προφίλ του υπάρχουν εικόνες από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τη δουλειά. Φαίνεται πως λόγω εορτών, αποφάσισε να ξεφυλλίσει τα άλμπουμ του και να εντοπίσει φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Μάλιστα, μοιράστηκε μια από αυτές με τους followers τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Παντρεύεται η γυναίκα σταθμός στην ζωή του! Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του, μια φωτογραφία του από την ηλικία των 13 ετών. Όπως θα δείτε και στην εικόνα, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για τον ίδιο, καθώς έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: “Κι εδώ… ετών 13! Καλό απόγευμα σε όλους!! “.

Πηγή:Peoplegreecee

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share