Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδέχεται: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου... » (Photo)

24 Δεκεμβρίου 2017 16:55
Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδέχεται: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου... » (Photo)

Ουσιαστικά η συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη ήταν και η πρώτη σε επαγγελματικό επίπεδο για την 23χρονη σήμερα Ανδρομάχη Δημητροπούλου μετά τη συμμετοχή της στο The Voice στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Μέσα από τη συμμετοχή στο Voice μου δόθηκε η ευκαιρία να με δουν ορισμένοι άνθρωποι και να αποκτήσω μια δημοτικότητα, ειδικά στα social media.

Με τον Νίκο Βέρτη δουλέψαμε μαζί για τέσσερις σεζόν και έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Αν και πολλοί εκτός χώρου πιστεύουν πως στη νύχτα τα πράγματα είναι μυστήρια, η δική μου εμπειρία μέχρι σήμερα μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Μιλλούση: Γύρισε από το Nomads και πήγε κομμωτήριο!

Ο Νίκος με αγκάλιασε, προσπάθησε να με βοηθήσει και με συμβούλεψε. Το μόνο που με έχει απογοητεύσει είναι πως στον κύκλο των νέων τραγουδιστών είναι πολύ δύσκολο να κάνεις φιλίες, γιατί ο καθένας θα κοιτάξει το δικό του όφελος και λίγοι θα χαρούν με τη χαρά σου. Αντίθετα, αρκετοί είναι εκείνοι που θα χαρούν με την αποτυχία σου και θα ζηλέψουν την επιτυχία σου. Όλο αυτό, όμως, με έκανε να ωριμάσω πιο γρήγορα» λέει η Ανδρομάχη.

Η γοητευτική 23χρονη γεννήθηκε στη Γερμανία. «Εκεί πήγα δημοτικό. Ο πατέρας μου δούλευε σε μια πολυεθνική και η μητέρα μου μας μεγάλωνε στο σπίτι. Σε ηλικία 9 ετών μετακομίσαμε οικογενειακώς στα Λεχαινά Ηλείας, από όπου κατάγονται οι γονείς μου.

Εκεί τελείωσα το σχολείο» περιγράφει στο People. Τελειώνοντας το σχολείο δίνει πανελλήνιες εξετάσεις και περνά στο τμήμα της Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Αυτό ήταν και το εισιτήριο ώστε να κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου. Μολονότι οι γονείς μου χαίρονταν που τραγουδούσα, ήθελαν πάνω από όλα να περάσω στο πανεπιστήμιο και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως δεν θα με έσπρωχναν ποτέ να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Ειδικά ο πατέρας μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μου έβγαλε με βία το κολάν και το εσώρουχο και παράλληλα άρχισε να…»: Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου των Αμπελοκήπων»

Τώρα, όμως, που έχουν διαπιστώσει πως κάνω προσεκτικά βήματα, είναι υποστηρικτικοί. Ο χωρισμός τους πριν από ενάμιση χρόνο με ταρακούνησε. Αισθάνθηκα πως έχασα κάπως τις βάσεις μου και με ενοχλεί που όταν πηγαίνω στο πατρικό μου στην Ηλεία δεν τους βλέπω μαζί.

Το διαζύγιο των γονιών μου επηρέασε το χαρακτήρα μου. Έγινα πιο περίεργη και νευρική. Από την άλλη, με έκανε και πιο αυθόρμητη και όταν με ενοχλεί κάτι, το λέω κατευθείαν».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share