Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Κατερίνα Καινούργιου: «Έβαλα τα κλάματα όταν ο γυναικολόγος μου είπε... » - Η απίστευτη εξομολόγηση της παρουσιάστριας

23 Δεκεμβρίου 2017 17:50
Κατερίνα Καινούργιου: «Έβαλα τα κλάματα όταν ο γυναικολόγος μου είπε... » - Η απίστευτη εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα μετά από τη συμβουλή του γυναικολόγου της να καταψύξει τα ωάριά της.

«Θα σου εξομολογηθώ κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Ο γυναικολόγος μου, μου το έχει πει να καταψύξω τα ωάρια μου. Κι όταν μου το είπε φέτος, γιατί κανονικά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, στα 32. Από τα 37 και μετά δεν είναι το ίδιο. Μέχρι τα 32 κανονικά πρέπει να το κάνει μια γυναίκα, στην Αμερική τότε το κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η απίστευτη κακία και το "καρφί" της Υβόννης για την Τούνη που δεν κατάλαβε κανείς!

Του λέω, “τι λέτε;”.Μου λέει “Κατερίνα, το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί μετά θα μεγαλώσεις”. Γύρισα σπίτι κι έκλαιγα. Και λέω Θεέ μου, οι φίλες μου έχουν κάνει παιδιά, έχουν όλες τακτοποιήσει τις ζωές τους, κι εγώ μόνο δουλεύω. Κι αυτή τη στιγμή μου λένε να καταψύξω τα ωάρια μου.

Εντάξει, είναι μια πρόταση ενός επιστήμονα, που την κάνει σε πάρα πολλές κοπέλες που είναι και λογικό. Προς το παρόν έχω αρνηθεί, δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί αισθάνομαι ότι κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή μου αυτή τη χρονιά. Ίσως γιατί μελετάω και τα άστρα και ξέρω ότι κάτι καλό θα συμβεί, οπότε γείωσα τον γυναικολόγο. Προτίμησα τα άστρα από την επιστήμη. Αλλά ότι μου το έχουν πει, μου το έχουν πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο Χρήστος Σιμαρδάνης!

Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Κακώς ίσως. Μπορεί του χρόνου αν ξανακάνουμε μια συνέντευξη να σου πω Νίκο το έκανα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share