Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Full ερωτευμένη η Νάντια Μπουλέ! - Η νέα της σχέση και η συγκατοίκηση!

16 Δεκεμβρίου 2017 12:04
Full ερωτευμένη η Νάντια Μπουλέ! - Η νέα της σχέση και η συγκατοίκηση!

Για την απόφαση της να μετακομίσει σε νέο σπίτι μίλησε η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξη.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα και πραγματικά άνοιξε την καρδιά της!

«Ζω μια τρέλα, γιατί έχουν πέσει όλα μαζί! Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Η μετακόμιση ήταν κάπως ξαφνική, γιατί η σπιτονοικοκυρά χρειάστηκε το σπίτι. Αυτή τη στιγμή το νέο διαμέρισμα είναι γεμάτο κούτες, δεν προλαβαίνω να ξεπακετάρω και προσπαθώ να βρω χρόνο για να το φτιάξω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η πρώτη ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι!

Είμαι σπιτόγατα και μου αρέσει πολύ να καταπιάνομαι με τη διακόσμηση. Μου αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι, να μαγειρεύω και να καλώ φίλους. Θέλω να πιστεύω πως σιγά σιγά όλα τα πράγματα θα μπουν σε μια φυσιολογική ροή και θα αφιερώσω περισσότεροι χρόνο στον προσωπικό μου χώρο». Ωραίος ο προσωπικός χώρος, αλλά έχω ακούσει πως είσαι και σε μια σχέση.

Τι έχεις να πεις για αυτό, Νάντια; Γελάει. «Πού το άκουσες εσύ αυτό; Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Επειδή, όμως, είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί με τα προσωπικά μου, προσέχω. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προστατέψω την προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πολύ. Συνολικά, όμως, θα σου πω ότι διανύω μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου (16 -17/12) από την Άντα Λεούση!

Αυτή η ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή έχει βρει και κοινή στέγη στο νέο σπίτι που μετακόμισε; «Μα δεν σου είπα αν μένω ή όχι μόνη μου! Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως στο παρελθόν έχω συγκατοικήσει», λέει στο People.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share