Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τάνια Ιακωβίδου: Η μεγάλη άρνηση για την Ελένη Μενεγάκη και η αντίδραση μετα την απόφαση του δικαστηρίου και τα λεφτά που θα δώσει!

15 Δεκεμβρίου 2017 18:29
Τάνια Ιακωβίδου: Η μεγάλη άρνηση για την Ελένη Μενεγάκη και η αντίδραση μετα την απόφαση του δικαστηρίου και τα λεφτά που θα δώσει!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί τις περισσότερες φορές να αδιαφορεί για όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη, όμως είναι και εκείνες οι στιγμές που όταν τις «χτυπήσεις» ευαίσθητη χορδή μπορεί να γίνει ταύρο σε υαλοπωλείο.

Έτσι έγινε και με την Τάνια Ιακωβίδου η οποία χρησιμοποίησε πολύ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας, σε τηλεοπτική της φιλοξενία στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη και οδύνη: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο, Νίκο Χατζηνικολάου!

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει «ανήθικη» της Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή και η παρουσιάστρια της έστειλε αγωγή «μαμούθ». Όπως είπε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας: «Εμμέσως, αλλά και σαφέστατα υπήρξαν αναφορές από την δημοσιογράφο που έθιξαν ακόμη και την εντιμότητα της κυρίας Μενεγάκη”, είχε πει ο κ. Αγαπηνός, επισημαίνοντας πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να κινηθεί νομικά ούτε απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό, ούτε και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, αλλά μόνο στον άνθρωπο που την έθιξε: «Δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για να εισπράξει η κα Μενεγάκη το οποιοδήποτε ευρώ. Η βούληση που υπάρχει είναι να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να σταματήσουν οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπό της και οποιοδήποτε χρηματικό ποσό οριστεί θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό».

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε, μιας και η Ελένη Μενεγάκη δεν έκανε πίσω… Η Τάνια Ιακωβίδου από εδώ και στο εξής, όποτε …Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share