Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: «Ο Woody Allen είναι κατά βάθος γυναίκα»! Το οργισμένο μήνυμα της κόρης του…

12 Δεκεμβρίου 2017 19:03
Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: «Ο Woody Allen είναι κατά βάθος γυναίκα»! Το οργισμένο μήνυμα της κόρης του…

Σε μία δήλωση για τον Woody Allen που προκαλεί αντιδράσεις προχώρησε πασίγνωστη ηθοποιός, εν μέσω της «θύελλας» με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο Hollywood.

«Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Woody είναι γυναίκα», ανέφερε, στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, η Kate Winslet και συνέχισε: «απλά, νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Έρχονται λευκά Χριστούγεννα σε..." (video)

Λησμονώντας πως ο 82χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, κωμικός, συγγραφέας και μουσικός έχει κατηγορηθεί για βία κατά γυναικών και, συγκεκριμένα, από την θετή κόρη του, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συμπλήρωσε πως «οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό».

Απαντώντας σε όσα είπε η Kate, η θετή κόρη του Woody Allen, Dylan Farrow έγραψε ένα κείμενο στους Los Angeles Times, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «ήμουν 7 ετών όταν ο Woody Allen με οδήγησε σε μια σοφίτα, μακριά από τις babysitters που είχαν εκπαιδευτεί να μην με αφήσουν ποτέ μόνη μαζί του. Στη συνέχεια μου επιτέθηκε σεξουαλικά. Είπα την αλήθεια τότε στις αρχές και την λέω εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια… Γιατί ο Woody Allen δεν έχει την τύχη του Harvey Weinstein και άλλων αρπακτικών, που εξοστρακίστηκαν από το Hollywood, αλλά εξασφάλισε μια συμφωνία διανομής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Amazon, που υπέγραψε το πρώην στέλεχος της Amazon Studios, Roy Price, προτού τον παύσουν από τα καθήκοντα του μετά από καταγγελίες σεξουαλικών παραπτωμάτων;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στην Παιανία: "Πάγωσαν" όλοι με την ταυτότητα του νεκρού!

«Στο τέλος της ημέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας άνθρωπος που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ’ ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω», ήταν η απάντηση της 42χρονης ηθοποιού σε επικοινωνία με την εφημερίδα, μετά το κείμενο της Farrow.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share