Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Εγώ έφταιγα, παραβίασα το STOP και..." - Σοκάρει η Βάνα Μπάρμπα για το τροχαίο που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ζωή! (video)

12 Δεκεμβρίου 2017 12:58

Στο σπίτι της επέστρεψε η Βάνα Μπάρμπα μετά από το τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη που την έστειλε στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός τώρα βρίσκεται στο σπίτι της, ενώ την Δευτέρα μίλησε και στις κάμερες για την άσχημη εμπειρία της.

Η Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε πως το λάθος ήταν δικό της, καθώς παραβίασε το STOP μιλώντας στην εκπομπή «Κου Κου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Έτσι θα καταλάβετε πως σας παρακολουθούν το κινητό!

«Επιτρέπω να γίνει αυτό το γύρισμα εδώ. Μέσα από αυτό που μου συνέβη θέλω να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλο τον κόσμο. Αυτό που πέρασα εγώ, μου έδωσε ένα μάθημα. Πρώτα από όλα η ευθύνη ήταν δική μου. Πέρασα από STOP. Δεύτερον τώρα στις γιορτές πίνουμε βγαίνουμε έξω, πρέπει να είμαστε οι προσεκτικοί ειδικά εμείς που είμαστε γονείς».

Λίγο αργότερα μάλιστα αναφέρθηκε και στο ατύχημα καθεαυτό. «Ξαφνικά περνάω με STOP και δεν θυμάμαι μετά τίποτα. Θυμάμαι ότι βρήκα τις αισθήσεις μου στις 11 η ώρα. Αυτό το κενό που έβλεπα πρόσωπα και δεν καταλάβαινα ποια είμαι, με χάραξε. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το παιδί μου δίπλα και μου λέει "μαμά, μαμά" εκεί άρχισα να αισθάνομαι σιγά σιγά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη: Η μεγάλη επιστροφή της στην πρωινή ζώνη! Με ποιον θα συνεργαστεί και σε ποιον σταθμό!

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share