Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Έχει "μεταμορφωθεί" η Αθηνά Οικονομάκου από την εγκυμοσύνη της! Οι απίστευτες αλλαγές στο κορμί της που μας άφησαν άφωνους

8 Δεκεμβρίου 2017 13:12
Έχει

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί. Υπήρχε κάποιος που θα ήθελες να ήταν εκεί και δεν ήταν;
«Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και που θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στον γάμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γράμματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στους γονείς της μέσα από την φυλακή!

Σου στοίχισε η απουσία του;
«Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα. Όμως ως κόρη καπετάνιου, έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μία συνθήκη που του είναι άγνωστη».

Το φύλο του μωρού θα μας το αποκαλύψεις;
«Δεν βρίσκω το λόγο να μοιραστώ με όλο τον κόσμο το φύλο του παιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το Hollywood: Στις φλόγες βίλες διασήμων! Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί "κλαίνε" τις περιουσίες τους;

Έχετε βρει νονούς και όνομα για το μωρό;
«Όλα τα έχουμε βρει. Το μωρό θα έχει πολλούς νονούς!»

Όσο για την διατροφή της και τα κιλά που έχει πάρει;
«Έχω πολλές λιγούρες. Τρώω πολλά γλυκά που δεν έτρωγα! Έχω πάρει 12 κιλά, έχω κάνει κυτταρίτιδα και έχει ανοίξει η λεκάνη μου»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share