Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τα "χώνει" σε Πανούση, Σάττι, Μποφίλιου!

5 Δεκεμβρίου 2017 19:41
Ο Φοίβος Δεληβοριάς τα

Σπάνια τοποθετείται δημόσια για όσα ακούγονται ή γράφονται. Αυτή την φορά όμως, ο Φοίβος Δεληβοριάςαποφάσισε να μιλήσει για όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τους τραγουδιστές Τζίμη Πανούση, Νατάσα Μποφίλιου και Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα μέσω facebook επέλεξε να πάρει θέση, με ένα εκτενές κείμενο και φωτογραφίες των τριών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου νούμερο 2: Συνελήφθη γιος Έλληνα αστυνομικού για εμπόριο ναρκωτικών! Ο λόγος για...

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαΐ σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσα


Κι αυτό το είδος ανθρώπου θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας

Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις»

Δείτε την ανάρτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάρτι με... ναρκωτικά στον "κόσμο των επωνύμων"! Ραγδαίες αποκαλύψεις από πασίγνωστο σχεδιαστή μόδας! (video)

Πηγή:Peoplegreece

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share