Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι φωτογραφίες των διάσημων που «έριξαν» το Instagram για το 2017!

2 Δεκεμβρίου 2017 16:08
Οι φωτογραφίες των διάσημων που «έριξαν» το Instagram για το 2017!

Το 2017 οδεύει προς το τέλος του και έτσι το Instagram αποφάσισε να κάνει ένα μίνι απολογισμό σχετικά με το ποιες φωτογραφίες που ανέβηκαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικό δικτύωσης μέσα στο χρόνο, απέσπασαν τα περισσότερα likes.

Οι διάσημοι όπως όλοι γνωρίζουμε μοιράζονται πολλά σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή τους στα Social Media τους. Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι και το Instagram το οποίο οι διάσημοι «έριξαν» πολλές φορές μέσα στο 2017.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη! Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη!

Κριστιάνο Ροναλντο: To 2017 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μια χρονιά που σημάδεψε την ζωή του καθώς ήρθαν στο κόσμο αρχικά τα δίδυμα μωρά του και στη συνέχεια το τέταρτο παιδί του, η κόρη του Αλάνα. Και οι δυο φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram απέσπασαν εκατομμύρια likes.

Η Μπιγιόνσε «έριξε» το Instagram 2 φορές, την πρώτη με την φωτογραφία που ανέβασε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και την δεύτερη φορά αφού γέννησε τα δίδυμα μωρά της. H πρώτη στην οποία είναι εγκυμονούσα έφτασε τα 11. εκατ. likes ενώ η δεύτερη στην οποία κρατάει αγκαλιά τα δίδυμα μωρά της τα 10 εκατ.

Τέλος η Selena Gomez η οποία έκανε μια επέμβαση για την μεταμόσχευση νεφρού «έριξε» το Instagram καθώς έφτασε τα 10 εκατ. likes.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share