Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε και κατακεραυνώνει on air δημοσίευμα για τα κιλά της! Tι ψέμα γράφτηκε… (video)

29 Νοεμβρίου 2017 14:10
Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε και κατακεραυνώνει on air δημοσίευμα για τα κιλά της! Tι ψέμα γράφτηκε… (video)

Η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε και σήμερα τους τηλεθεατές της, πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ, μέσα από την κουζίνα της. Η παρουσιάστρια διέψευσε δημοσίως είδηση που διάβασε για εκείνη σε γνωστή εφημερίδα, περί επίσκεψής της σε βελονίστρια, για να χάσει βάρος, αποκαλύπτοντας παράλληλα on air το μυστικό της

«Θέλω να πω στους τηλεθεατές μας: Παιδιά, δεν υπάρχει μαγική δίατα! Ένα είναι το μυστικό, πιστέψτε με! Αν δεν μάθεις να μειώσεις τις μερίδες σου, όταν έχεις ξεφύγει… Θα πεινάς στην αρχή! Η αλήθεια είναι ότι θα πεινάς! Αλλά όλο αυτό σιγά σιγά, δεν γίνεται αμέσως! Γιατί αμέσως ούτε το σώμα αντέχει ούτε το πνεύμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz! - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Διάβασα στην Εspresso για μία βελονίστρια που με έχει πελάτισσα! Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου βελονισμό, δεν τα πιστεύω αυτά, και όταν σταμάτησα το κάπνισμα, το έκανα επειδή είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανακαπνίσω! Εγώ σε αυτές τις λύσεις πιστεύω! Μπορεί να γίνεται, και σε κάποιους ανθρώπους να πιάνει! Εγώ πιστεύω στη δύναμη του μυαλού! Μακάρι να έχει πολλές πελάτισσες η βελονίστρια, εμένα δεν με έχει πελάτισσα!

Δεν θα πλακωθώ να φάω πάρα πολύ! Κυρίως τα τηγανητά μου αρέσουν! Δεν είμαι γλυκατζού! Δεν είμαστε εύκολα του γλυκού στο σπίτι, τη σοκολατόπιτα ξέρω να κάνω, η μικρή μόνο τρώει τη μαρμελάδα και τρελαίνεται για τα γλυκά, έχω μάθει τα παιδιά μου έτσι!

Αυτά με τις δικές μου γεύσεις, ο καθένας όμως έχει τα δικά του! Δεν πιστεύω σε αυτές τις μαγικές δίαιτες, και ούτε πιστεύω ότι κάνουν καλό στον οργανισμό. Γέννησα τη Μαρίνα, γύρισα πίσω και είχα τα ίδια κιλά. Νομίζετε ότι γεννήθηκα αδύνατη; Το αποτέλεσμα το είδατε μετά από ένα χρόνο, το δούλεψα. Ό,τι κάνεις γρήγορα και απότομα, σε μένα δεν πιάνει, αν πιάνει σε εσάς, κάντε το!» είπε, διαψεύδοντας όσα γράφτηκαν. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην ελληνική showbiz: Τα νυχτοπερπατήματα του Νίκου Παππά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share