Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η κοινή φίλη της Μέγκαν και του Χάρι που «έστησε» τη γνωριμία του ζευγαριού!

28 Νοεμβρίου 2017 15:31
Η κοινή φίλη της Μέγκαν και του Χάρι που «έστησε» τη γνωριμία του ζευγαριού!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγους μήνες, οπότε όλοι προετοιμάζονται για έναν τέλειο, αριστοκρατικό, βασιλικό γάμο.

Και ενώ όλοι περιμένουν τη μεγάλη αυτή στιγμή, το ζευγάρι ευχαριστεί σιωπηλά την κοινή τους φίλη, η οποία είναι υπεύθυνη για τη γνωριμία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα Νέα Σμύρνης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια των παιδιών που σκότωσε ο πατέρας

Ήταν τον Ιούλιο του 2016 όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γνωρίστηκαν έπειτα από πρωτοβουλία μία κοινής φιλής.


Οι δυο τους δε γνώριζαν τίποτα ο ένας για τον άλλον. Συγκεκριμένα, η Μαρκλ ανέφερε πως ρώτησε την κοινή τους φίλη αν είναι ευγενικός καθώς, ως Αμερικανίδα, δεν ήξερε τίποτα για τη βασιλική οικογένεια. Αλλά ούτε εκείνος είχε ξανακούσει το όνομα της ηθοποιού.

Και παρά το γεγονός ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θέλησαν να μην αποκαλύψουν στοιχεία της ταυτότητάς της γυναίκας που τους γνώρισε και να προστατεύσουν την προσωπική της ζωή, τα μέσα αποκάλυψαν ποια κρύβεται πίσω από τον αρραβώνα της χρονιάς.

Η γυναίκα, η οποία αποφάσισε να παρέμβει στη μοίρα του ζευγαριού, είναι η Μίσα Νόνο, μία γνωστή σχεδιάστρια μόδας που ζει στις ΗΠΑ. Τα ρούχα που σχεδιάζει σέβονται τις αρχές της βιωσιμότητας και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς η Νόνο έχει ως στόχο να μειώσει τα απόβλητα και την υπερβολική παραγωγή.

Ο πρίγκηπας Χάρι αποκάλυψε στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε με τη μέλλουσα γυναίκα του: «Γνωριστήκαμε, στην πραγματικότητα, μέσω μιας κοινής φίλης -θα προστατεύσουμε την ιδιωτικότητά της- αλλά κυριολεκτικά μέσα από αυτήν και συναντηθήκαμε μία φορά και έπειτα και δεύτερη απανωτή, τα δύο ραντεβού έγιναν στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο, στις αρχές του Ιουλίου και στη συνέχεια μου πήρε περίπου τρεις, ίσως και τέσσερις εβδομάδες για να καταφέρω να την πείσω να έρθει μαζί μου στη Μποτσουάνα».

Να σημειωθεί ότι η Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον πρίγκιπα τον Σεπτέμβριο του 2017: «Είναι πολύ απλό. Είμαστε δύο άνθρωποι αληθινά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ήσυχα και ήρεμα σχεδόν έξι μήνες πριν μαθευτεί η σχέση μας και όλο εκείνο το διάστημα δούλευα, οπότε το μόνο που άλλαξε είναι η εντύπωση του κόσμου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε μένα. Συνεχίζω να είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν. Ποτέ δεν όρισα τον εαυτό μου μέσα από μια σχέση μου. Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι βέβαιη πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να παρουσιαστούμε και να πούμε τις ιστορίες μας, αλλά ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πως τώρα το θέμα είμαστε εμείς. Αυτό που κάνει όλο αυτό τόσο ιδιαίτερο είναι πως είναι μόνο δικό μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια όμορφη ιστορία αγάπης».

Η Νόνο


Η Μαρκλ, μάλιστα έχει παραδεχτεί ότι η πρώτη τους γνωριμία ήταν κάτι σαν τυφλό ραντεβού. Η ίδια έχει δηλώσει: «Ναι η γνωριμία μας ήταν σίγουρα προγραμματισμένη, ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά».

Η ίδια αναφερόμενη στην υπαίτια της γνωριμίας τους, Μίσα Νόνο, υποστήριξε: «Όταν ήθελε να μας προγραμματίσει το ραντεβού, εγώ έκανα μία ερώτηση: Είναι ευγενικός; Γιατί αν δεν είναι ευγενικός, δε μου φαίνεται πως έχει κάποιο νόημα» και συμπλήρωσε: «Έτσι πήγαμε για ένα ποτό και πολύ γρήγορα ρώτησε ο ένας τον άλλον για τα αυριανά του σχέδια».



Έπειτα από τα δύο συνεχόμενα ραντεβού τους, ο Χάρι πήρε τη Μαρκλ και πήγανε στη Μποτσουάνα, όπου σύμφωνα με ισχυρισμούς του ίδιου κατασκήνωσαν και κοίταζαν τα αστέρια όλο το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Aμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν και ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη. Το μεσημέρι της Δευτέρας το ζευγάρι εμφανίστηκε δημοσίως για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα. Οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και πόζαραν στους φωτογράφους ενώ η Μέγκαν Μαρκλ δεν παρέλειψε να δείξει το δαχτυλίδι της, το οποίο προερχόταν από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share