Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το απίστευτο μονόπετρο της Μέγκαν Μαρκλ - Με διαμάντια της Νταϊάνα, το σχεδίασε ο πρίγκιπας Χάρι (Photos)

27 Νοεμβρίου 2017 18:02
Το απίστευτο μονόπετρο της Μέγκαν Μαρκλ - Με διαμάντια της Νταϊάνα, το σχεδίασε ο πρίγκιπας Χάρι (Photos)

Ήταν η στιγμή που όλοι οι Βρετανοί περίμεναν εδώ και καιρό και η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισε να μην απογοητεύσει τα μέσα ενημέρωσης, με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση δίπλα στον νέο αρραβωνιαστικό της, πρίγκιπα Χάρι.

Η ηθοποιός παρουσίασε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι, το οποίο φέρει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα, όπου πρόσφαταν οι δυο τους είχαν επισκεφθεί, καθώς και δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της Νταϊάνα.

Η Μέγκαν ήταν λαμπερή στο κομψό λευκό παλτό της εταιρείας Line the Label, το οποίο φορούσε πάνω από ένα φόρεμα του οίκου Parosh και συνδύασε μοναδικά με τακούνια Aquazzura, την ώρα που κοιτούσε στα μάτια τον γοητευτικό πρίγκιπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικό Μέρισμα 2017: Δείτε αναλυτικά ποιοι "κόπηκαν"!

Ο Χάρι σχεδίασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων, το οποίο έφτιαξε η εταιρεία Cleave and Company, Court Jewellers and Medallist. Στο κέντρο του έχει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα, μια χώρα που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πρίγκιπα, που την έχει επισκεφθεί πολλές φορές από τότε που ήταν παιδί. Είναι επίσης, ένα μέρος που το ζευγάρι πέρασε κάποιο χρόνο μαζί το τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Το δαχτυλίδι φέρει επίσης άλλα δύο διαμάντια που είναι από την προσωπική συλλογή της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, της Νταϊάνα.

Επίσης, ο 33χρονος πρίγκιπας επέλεξε για την πρώτη επίσημη φωτογράφηση το Sunken Garden στο Παλάτι του Κένσινγκτον, ένα αγαπημένο σημείο της μητέρας του.

Από την πλευρά της, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να τιμήσει την προηγούμενη πατρίδα της, το Τορόντο, φορώντας ένα παλτό από την καναδική μάρκα Line the Label και η οποία είναι γνωστή για τα κομψά πλεκτά της ενώ στους οπαδούς της περιλαμβάνονται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κέιτ Μπότσγουορθ.

Το ζευγάρι αναμένεται να δώσει το απόγευμα την πρώτη του συνέντευξη στην εθνική τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Όσα είπε η 19χρονη με την κοκαΐνη στις Αρχές!



Πηγή: iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share